N O M I N E R T – Å R E T S F R I S Ø R 2 0 1 6


 Modell: Elise 
Foto: Hanne C Olsen
Makeup: Karen Alice Bessesen
Hår: Sølvi Bjørnevoll

For en følelse!! Jeg er så glaaaaaad!! 
 Vi ble nominert til årets frisør 2016. 

Dette er bilder som er langt fra det jeg tidligere har laget. Vi tok en sjanse – både hårmessig og foto. Jeg er veldig glad i rette linjer, rene, korte frisyrer – men denne gangen så gikk vi en helt annen vei. Mer fashion, sterkere uttrykk i bildene og en litt undone-feeling. 
Klær lånte vi fra Inspire på Horisont, modellen vår er en fantastisk vakker danser og teamet: Hanne & Karen er de beste å jobbe sammen med!!

Jeg har sagt det før – men Hanne er utrolig dyktig og har et unikt talent innenfor foto og detaljene rundt dette. Vi snakket mye om å skape en stemning og et uttrykk i bildene fremfor rene – hårbilder. Det ligger mye jobb bak bilder som dette og jeg tror vi planla i flere mnd før bildene ble tatt. Finne riktige klær, makeuplook, teksturen i håret, lyset, stemningen, modellen, bevegelsene.. 

Jeg er så heldig som får jobbe med så flinke folk!! At jeg får jobbe med hobbyen min hver eneste dag – drømmejobben, som frisør og lærer på Norsk frisørskole!! Jeg er så takknemlig for at Raise as gir meg mulighet til å få utvikle meg til å bli enda bedre. Tusen, tusen takk!! 

Kåringen er ikke før i februar. Vi krysser fingrer 😉 

1 kommentar

Siste innlegg