Favoritter du bør ønske deg til jul!

1. Favorittfoundation! Jeg bruker flere forskjellige, men dette er mitt førstevalg! 

2. Highlighter fra the balm. Gir en nydelig, frisk glød!

3. En utrolig god leppestift fra glo minerals som er matt og holder lenge. Denne er bare helt utrolig nydelig!! Fargen er sorbet og er knallrosa. (kald) 

4. Sensai sine eyelinere er utrolig gode. Denne er myk i kosten og er derfor enkel å tegne med. Refill – både svart og brun! 

5. Mac sine pigmenter er nydelige!! Min favoritt heter naked – perfekt til alle anledninger. 

6. Solpudder fra glo minerals. Sunkissed – perfekt balanse med både farge og glød. Elsker denne!! 

God jul! 

  1. Hei. Håper du kan ta deg to sekund til å svare meg på et lite spørsmål:
   Kan alle frisører utføre en balayage? Kan man forvente å gå inn på en OK frisørsalong og bli forstått om man slenger ut et slik uttrykk? Mulig rart spørsmål, men jeg kommer fra relativt grisgrente trakter på Vestlandet, og det er en god del år siden min frisør gikk frisørskolen for å si det slik. Fins det eventuelt andre måter å forklare dette på? Jeg har ikke stripet håret siden mars, og har dermed en 8-9 måneder lang ettevekst. Det jeg ønsker er å friske opp fargen jeg allerede har, få mer farge i bunn og GRADVISE, naturlige striper øverst. Ikke noen harde, typiske striper som går fra hodebunn og ned – men mer naturlige. Som regel når jeg ber om dette tar hun hette på og selv om jeg blir noelunde fornøyd (…når håret har vokst ut noen cm), så hadde jo det hele vært litt enklere om jeg bare kunne bedt om en balayage in the first place.
   Har du noen råd til hva jeg kan si og forklare til min frisør?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg