På tide å rydde..

Jeg dro opp makeupkofferten min fra kjelleren for å rydde i den. Bort med gammel makeup, inn med nytt! 
Vaske over, rense – og se at alt ser fint ut til neste oppdrag. 
Jeg kavet meg oppover trappene med den. Tungt!! Andpusten og svett satt jeg den fra meg på soverommet i en krok.. Jeg skal rydde i morgen, eller – når jeg får tid. 
Den står der enda. Nå har jeg fått beskjed at om jeg ikke rydder i den og får bort en del av det som ligger rundt på badet, så kan han gjøre det for meg!! 
Jeg vet hva som skjer da. Alt oppi en pose og frist ut dagen til å rydde på plass før han kaster posen. (Det er i hvertfall det han truer med – han kunne bare prøvd seg, haha!) 

Nå som extensionsvippene er av liker jeg bedre å bruke øyenskygger! Favoritten akkurat nå er en mørk plummefarge fra mac i globalen, en lysere plumme på lokket og en lys rosa/lilla i øyekroken. Duses godt sammen slik at en ikke ser noen synlige overganger. Jeg bruker en stor kost fra glo minerals til den mørke fargen i globlen – den gir et soft uttrykk selv om fargen er ganske mørk. Jeg dytter inn mer pigmenter med en mindre kost om jeg ønsker det.
Jeg har alt for mange skygger, og alt for mange leppestifter.. Men, en kan jo få bruk for dem en dag!
Når jeg tenker meg om så er sikkert antall leppestifter halvert hos meg. Lykke har blitt så stor at hun får opp øverste skuffen på badet. Der ligger all makeupen min og leppestifter er mest spennende. For å si det sånn så har jeg vel kun 2 som er hele. Resten er halvspiste, hehe.

3 kommentarer
  1. Hei!
   Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg noen nye øyenskygger i plomme. Lurte på om jeg kan få vite hva de fargene du skriver om over her heter? Ser det er flere, så jeg vet ikke helt hvem jeg skal velge 🙂 På forhånd takk 😀

  2. Jeg satt å så på nettet i går, da det ikke finnes MAC her jeg bor. Men jeg kan dra innom når jeg er i Trondheim neste gang. Jeg tenkte jeg ville prøve noe annet enn bruntoner denne gangen.
   Jeg er kald i huden hvertfall 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg