It`s time!

Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av!! 
Heldigvis har jeg en farge som ikke trenger så mye vedlikehold – det er kanskje det beste med å ha omtrent samme farge i bunn som ens egen. 

Jeg ønsker en farge så kald som mulig, det kreves vedlikehold og gode produkter. 
Jeg bruker Fudge sin lillashampo  – den beste på markedet, etter min mening 😉 , fargebevarende kur, og diverse pigmenterte produkter. 

Ved farging av hår har vannstoffet noen oppgaver og fargekremen andre oppgaver. Vannstoffet kommer ofte i en flaske og er flytende. Den kommer i forskjellige %`er der lavest % gir lavest lysning, mens høyere % gir høyere lysning. Lysning av naturlige pigmenter. Det betyr at om du allerede har kunstige pigmenter i håret ditt (farget håret før – selv om det er 2 år siden) så klarer kanskje ikke vannstoffet (som vi også kaller h2o2) å lysne dem. 

Vi bruker lavest mulig h2o2 når vi farger hår mørkere. Selv om jeg bruker 1,9%, eller 2,5% så vil det jo lysne litt av de naturlige pimentene. Ved en liten lysning vil de varme pigmentene bli synlige i håret. De dempes av fargekremen som kommer inn og nøytraliserer, men etter hvert vil kanskje gyldent, oransje eller rødt skinne litt gjennom. 

Puh… det var dagens fargeteori! 🙂 
Spennende, hva? 

Du får søke deg inn på Norsk frisørskole for å lære mer da vettu! 
Vi har semester som starter nå 14 januar! Da er du klar for læretid i sommer!! Søk HER! 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg