New woman!

  •   

sponset behandling 

Sommeren er snart over og et nytt, travelt halvår står og venter! Jeg gleder meg til alt som skal skje og er lykkelig over at Wahwah skin trim studio hjelper meg med å ta en pause i ny og ne. 
Denne gangen besøkte jeg Emma Louise på Wahwah skin trim studio, Xhibition. Vi har lenge hatt fokus på fuktighet både i behandlinger og produkter hjemme. Denne sommeren har jeg spist sunt (mye frukt og grønt)  trent hver dag , drukket mye vann, brukt mye tid utendørs og senket skuldrene. 
Det merkes på huden. Før sommeren var den ikke bra. Nå ,-  Mye bedre! 🙂 

Vi valgte behandlingen som heter New woman. Emma forteller meg at dette er en behandling som tilfører huden masse antioxidanter, forebygger aldring og frisker opp huden. Dette er en kur-behandling som en bør ta 3-4 ganger for best resultat.
Behandlingen tar ca 45 minutter og starter med rens og skrubb. Deretter en maske og lett massasje. (Jeg sovnet…) 
Fantastisk!! 

Det fine med denne behandlingen er at jeg nå kan gå helt uten makeup!! Jeg har vippeextensions og farget bryn, men jeg synes huden min liksom er jevnere enn før. Nå skal jeg prøve å vedlikeholde så godt jeg kan med comfort zone sine everyday-produkter. Neste kurbehandling er allerede neste uke. 

HER  Kan du lese mer om behandlingene de tilbyr! 

Siste innlegg