Min sommerjobb!

Heldige meg som får lære å klippe skjegg og å barbere med kniv!! 
Her er det Tommy selv som lar seg barbere! 

Grunnen til at jeg har vært en uke hos HFM Studio er at jeg lenge har tenkt på at jeg vil lære mer om skjegg og barbering. Jeg elsker å lære nye ting – og selv om jeg har svennbrev i herrefaget hvor jeg kom opp i skjegg, så har tidene forandret seg. Skjegg er så mye mer nå enn da jeg tok svennebrevet. En kollega av meg, Linn Therese – som jobber på FO her i Bergen, fortalte meg om muligheten å hospitere i bedrift gjennom kommunen. 
Lærere kan søke om å hospitere i frisørsalonger og frisører kan søke om å få hospitere på skolene. 

HFM Studio og Tommy var mitt førstevalg! Han har nemlig vært på Norsk frisørskole for å inspirere og lære elevene om skjegg og barbering tidligere. Han er ikke bare dyktig i faget sitt, men en utrolig god mentor og veileder. 

Jeg er ikke i tvil om at dette er en av Bergens beste frisørsalonger for menn!! Det kommer til å stå kø utenfor døren hans om ikke så lenge. Ja, det tror jeg!! 
Tommy klipper helt utrolig flotte herrefrisyrer. Han forteller at han bruker en del tid på å finne frisyrer og inspirasjon på instagram og det er helt tydelig at denne gutten vet hva han driver med. 
HFM Studio i Vaskerelven. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg