Er kroppen klar for sommer og sol?!

Sponset behandling


Jeg er i hvertfall det! 
Etter et besøk hos Wahwah skin trim studio på Xhibition, hvor jeg fikk deilig kroppsbehandling.  Bestiller du behandlingene 
Nybakt eller syvende himmel så får du Tromborg sin fantastiske bodylotion med gratis!!  MEN, om du er medlem, så får du både bodylotion og skrubb med i prisen. 

Etter en svært hektisk uke var dette midt i blinken! Jeg sovnet i det terapauten hadde pakket meg inn og nå er huden min helt utrolig myk!! Kan også anbefale terapauten jeg hadde, Martha, på det sterkeste! For en fantastisk dame 🙂 

Pris på behandling: 1390 
(verdi 1745) 

Nybakt innledes med at huden blir polert med rensende fruktessenser. Deretter blir du balsamert med en silkemyk maske av frukt, vitaminer og fuktighetsgivende ingredienser. Tilførselen av naturlige vitaminer og mineralsalter gir deg fuktfylt, silkemyk og glatt hud. Rikelig med antioxidanter fra frukt- og grønnsakekstrakter gir huden en sunn friskhet og glød.

Syvende himmel
Unn deg et deilig pusterom fra hverdagens kjas og mas. Kroppen poleres med mineralrike salter. Deretter blir du smurt inn med varm, mineralrik leire og pakket inn i varmeteppe. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen i det ytre hudlaget, fjerner døde hudceller og gir deg ny, glatt og frisk hud. Den dyprenser, avgifter og lindrer såre ledd og stive muskler. Som navnet sier, en himmelsk deilig opplevelse.

HER kan du leser mer om alle behandlingene wahwah skin trim studio tilbyr. 

Denne bodylotionen er en stor favoritt hjemme hos oss! F A N T A S T I S K! 

Tusen takk for fantastisk behandling!!  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg