Dagens hår!


Enkleste sveisen gjelder dagene der klokka løper for fort. 
En flette i front som festes i en strikk bak. Jeg trekker ofte litt i småhårene i front for å få den litt mer røff. 

10 kommentarer
  1. For to dager siden farget jeg ombre hos frisøren, og jeg angrer helt jævlig. Den øverste fargen ble altfor mørk, nesten svart, og tuppene ble også alt for mørke. De ser nesten grå ut. Jeg ville ha lysebrun bunnfarge og blonde tupper, men det ble langt i fra det. Jeg betalte allerede ganske mye for å gjøre dette, og jeg vil ikke betale så mye igjen for å rette det opp. I tillegg ble håret veldig slitt og hun anbefalte meg å ikke farge det på en veldig veldig god stund. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Gå sånn vil jeg ihvertfall ikke. Hun farget det med sånn minicolor, men jeg vet ikke om dette går ut? I såfall hvor lang tid vil det ta før håret blir lysere? Jeg vil helst ikke farge det i noen annen farge i blond, men slik håret mitt er nå, kan jeg ikke det.

  2. Har du tips til varmebeskyttende med lit hold i? Og ein hårspray til å spraye over etter man har krøller håret?

  3. I eit tidligere innlegg, skriver du at fudge har ein god spray som gjer volum som skal brukes i tørt hår, ka heite den?

  4. Åh du har så fin farge her!! Hva heter fargene du har brukt? Har vært på jakt lengeetter en slik farge. Er i utg blond.
   Kan du anbefale kerastase produkter?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg