MINE BESTE HÅRTIPS!

Her har du noen av mine beste hårtips! 

Først: Hårolje! En fantastisk oppfinnelse og alle lange hår burde ha dette i skapet!! 
Her finnes det mange varianter og du må nesten bare prøve deg frem. Jeg liker oljene som er litt tykke, lukter godt og trekker raskt inn i håret. Lanza sin kreatin-olje er
helt F A N T A S T I S K og jeg har brukt opp hele krukken. Noe jeg sjeldent gjør siden jeg ofte tester nye ting. Jeg tror jammen jeg må ha meg en ny. 

2 – Tørrshampo – kan ikke leve uten 😉 
Sparer tid og gjør en bad hairday litt bedre. Spray i bunn for å friske opp og løfte håret, børste gjennom før du løper ut døren. Jeg sprayer også i lengdene for å få mer luft og volum der.  Favoritten? Bamboo fra alterna. 

– Bruk strikk uten metall. Det finnes faktisk veldig mange gode alternativer nå! Jeg har brukt strikk fra Lindex- fantastiske!!
– Etter hårvasken: Klem ut vann med hånduk, ikke rufse og gnisse håret. Da kan du skade håret. 
– Flette håret om natten om du ligger veldig urolig. Da slipper du floker.
– Bruk alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy. HELDIGVIS – så finnes det veldig mange gode stylingprodukter som også inneholder varmebeskyttelse. Det gjør at du slipper å tenke så mye på å spraye/legge i enda en krem før du føner.

Fudge sin lillashampo til blonde hår som ønsker en kaldere farge. F A V O R I T T 

Besøke frisøren din med jevne mellomrom. Ta en kur i vasken. Ja, det koster litt ekstra – men både du og håret ditt fortjener det!
Ta vare på håret mellom frisørbesøkene. Bruk produkter som frisøren anbefaler ditt hår og hodebunn.  

2 kommentarer

Siste innlegg