NORSK FRSØRSKOLE / INTERNATIONAL HAIR ACADEMY!

Akkurat komt hjem fra møter i Oslo med jobben. WOHOOO, ingen tvil om at jeg har drømmejobben. Jeg blir så inspirert av å prate fag med kollegaer, planlegge høsten og diskutere nye ideèr. Høstsemesteret blir råbra! 
Planen min i sommer er å få lest noen teoribøker i frisørfaget jeg har bestilt meg fra USA, ta bilder til årets frisør og årets avant garde. 

 Norsk frisørskole starter skole i Stockholm også nå! – International Hair Academy. Utrolig kjekt!!
Vi har ventelister på flere av skolene våre nå, men det kan jo hende at noen melder seg av og du får plass! Om ikke vil jeg selvsagt anbefale dere å søke på vårsemesteret som starter i januar. 

HER kan dere sjekke ut facebooksiden til den nye skolen i Stockholm. og HER har dere facebooksiden til Norsk frisørskole.

Vi har skoler i Trondheim, Tromsø, Sandnes, Bergen, Oslo og Stockholm.

Har du en frisørspire i magen? Ikke nøl med å søke! Jeg elsker faget mitt og alle mulighetene det gir meg. Varierte arbeidsdager, jobbe sammen med kreative mennesker, man blir aldri utlært, kan velge flere veier, skape noe som synes og gjøre andre mennesker glade! 
Velger du å jobbe i en Raise salong så har du uante muligheter! Raise Gruppen AS er Nordens største frisørkonsern og driver flere anerkjente konsepter innen hår og skjønnhet med 133 salonger, 6 skoler og over 940 medarbeidere i Norge og Sverige. Nikita hair, Hair shop, Headmasters eller Norsk frisørskole.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg