Beskytt håret i solen!


Pass på hår og hodebunn!! 
Det finnes mange gode produkter som beskytter mot de farlige strålene. Kjøp med deg en shampo, balsam, kur og leave in treatment ved neste frisørbesøk. 
Da slipper du kanskje reperasjonsarbeid til høsten;)

4 kommentarer
    1. Nå har jeg testet Redken sin sol-shampoo og hårkur også, og tenkte jeg skulle si hvordan jeg syns de var i forhold til SP sine (siden vi snakket om det :-)). Redken sine produkter lukter veldig godt, men SP sine lukter faktisk enda bedre, syns jeg – så friskt og sommerlig. Og jeg likte faktisk SP sin bedre, fordi det gjorde håret så mykt og deilig 🙂 Angående spray til håret i sola, så har jeg nå prøvd “Pureology” sin, og den likte jeg også godt. Den gjorde ikke håret mitt fett (som dessverre SP sin gjorde), MEN – med SP sin så trengte jeg bare spraye en gang på morgenen, så holdt den hele dagen, mens Pureology sin måtte jeg spraye flere ganger for å ikke bli solbrent.

    2. Bare hyggelig det vettu 🙂 Jeg har jo fått så mye hjelp fra deg, så da må jo jeg også bidra med det jeg kan, hehe 😀 Pureology har mange gode produkter ja 🙂 Elsker hårsprayen deres, lukter fantastisk og er den beste jeg har prøvd. Men den er selvfølgelig vanskelig å få tak i da..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg