BLONDINER – SE HER!


Har du også valgt en lysere farge til sommeren?  Her er en nyhet til deg som ønsker en frisk, klar lysfarge – eller ønsker en kaldere nyanse.
Dette kommer selvsagt an på utgangspunktet ditt. Selv har jeg lagt inn lysere striper og de er varme og  gyldne etter første runde.
Jeg kjøpte med meg denne shampoen fra FUDGE ved mitt forrige Nikita-besøk og har allerede lagt min elsk på den!


Jentene i salongen forteller om lillaskjær i helt hvite hår , kaldere nyanser ved lyse farger og demping av gyldne toner i mellomblonde farger. 
Her kan du også bestemme litt selv hvilket resultat du ønsker. La den virke 1-2 minutter for å friske opp en farge, men la den gjerne sitte lengre om du ønsker større effekt. 

Som dere ser så er den ganske mørk lilla på fargen. Lilla er komplimentærfargen til gult. Lilla tar knekken på gule nyanser 😉 – Derfor bør du altså gå for en lilla shampo om du har gydlne pigmenter du ønsker å dempe. Velger du blått, ja – hvilken farge får man da? (gult  + blått = grønt) 


Jeg vasker gjennom håret mitt 2 ganger. Lar den virke ca 5-7 minutter. 
Den skummer godt og lukter ganske nøytralt. 

Resultatet er et glansfult, mykt hår som har fått et kaldere skjær. Dette må være den beste lilla-shampoen jeg har prøvd til nå! 🙂 
Du finner den i alle salonger som selger Fudge produkter.  Nikita jentene hjelper deg gjerne i valg av shampo og balsam.  

7 kommentarer

Siste innlegg