Fyldigere hår, yes please!

Jeg har brukt Nioxin sine produkter siden august/sept.  Jeg har mistet en del hår etter at baby ble født, men synes det er på bedringens vei.  Eller, så har det bare blitt en vane at det ligger en del hår etter meg i dusjen. Samboer klager ofte på at han finner lange hår over alt. Rundt en liten fot, innimellom små fingrer, over alt på soverom og toalettet.  Ser at jeg har fått en del ekstra småhår rundt hårfestet, men det plager meg ikke så veldig. Sånn er det bare. 

Jeg bruker Nioxin sin shampo, balsam og skum til hodebunnen. Dette skal redusere hårtap og gjøre vekstvillkårene best mulig. Det er ikke så dyrt med produktene så dette har jeg investert i. Diaboosten fra Nioxin er et stylingprodukt. Det gjør hvert hårstrå tykkere.  Nå har jeg bare prøvd denne to ganger og må si at jeg faktisk merker forskjell. Den gir ikke massivt hold slik et skum eller volumspray gjør , men jeg synes at den gjør manken min litt mer fyldig. 

Jeg sprayer rikelig av den i håndkletørt hår og så lufttørker jeg håret til det er ca 90%tørt. Da går jeg over med føner og rundbørste. Snu hodet opp ned for å skape volum. Først varm luft, deretter kald – da låser du bindingene i håret og volumet vil holde. Husk å tørke det 100%! Om det er litt fuktig så vil det klappe sammen. 

 

Pleier du å føne håret eller lar du det tørke av seg selv? 

3 kommentarer
  1. Det høres ut som håret mitt det første der. Kjæresten er så frustrert over at det ligger hår overalt, men det er jo ikke min feil :p Jeg pleier som regel å lufttørke egentlig, bruker hårføneren sjelden, men syns håret blir finere av det. Bruker det av og til på slutten av lufttørkingen som du også sier (når det er 90 %) 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg