Kveldens styling – volum og krøller.


Sprayet rikelig av denne sprayen i nyvasket, håndkletørket hår. Brukte kremen i lengdene og fønte med rundbørste.. 

Lukter friskt og gir et lett hold.  – Men sprayen som hører til derimot, den gir fantastisk godt hold og volum! Den heter Think big texture spray.
Jeg tuperte deler av håret på venstre side før jeg sprayet sprayen ved røttene. WOW – volum som holdt hele kvelden, natten og neste dag, hehe. 

Jeg brukte blow dry sprayen til å rulle opp håret på varmruller. Delte inn i passeer på ca1,5 cm før jeg sprayet lett over og rullet det opp. 

Myke, fine krøller. 

2 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Ville bare høre hva du syntes om blonderings sprayer. Er dette dumt å bruke på håret?
   Foreksempel: got2b by Schwarzkopf Beach Babe Sun-Kissed Look Lightening Spray eller go blonder by john frieda. Har veldig lyst å tone ned etterveksten min litt, men syntes det er veldig dyrt å gå til frisøren for å gjøre det hver gang.
   På forhånd takk for svar

  2. Navn: OH NO!! Alle sånne lysningssprayer er jeg livredd!! Det var en periode det ble brukt mye av en sånn blondspray som skulle fønes på for å gjøre håret lysere. Om kundene tok en blekebehandling senere , så knakk håret. Det er noe kjemiske greier i de flaskene som ikke slutter å virke visstnok – de bare blir i håret.. Vær forsiktig. Sjekk heller ut modellsider på nettet, lærlinger eller skoler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg