Glo minerals – foundation video

Glo minerals er et av mine favorittmerker innen makeup! Vi bruker det også på Norsk frisørskole hvor jeg jobber som daglig leder. 
Veldig kjekt at de nå har laget filmklipp om hvordan du best bruker sminken deres.  Lenge siden jeg har brukt foundation i pudderform, nå fikk jeg veldig lyst på det igjen, hehe.. 
Har tidligere brukt både pressed og loose foundation. Kjempefine foundations som smelter lett inn i huden;)  

3 kommentarer
  1. Du frøken blunk ‘;)’. Er du klar over at Glo Minerals inneholder bismuth oxychloride som tetter porer og dermed fører til acne..? 😉 Google it hvis du ikke trur på meg! Det er et billig fyllemiddel som også brukes i flybensin. Bra for huden? Neppe. Bismuth er noe dritt. Det Gjør også huden altfor blank noen ganger og kan skape kløe i huden hvis det etc er varmt.. da veit du grunnen hvis du etc har kløe, nupper, kviser osv.. hjelper ikke å investere i god hudpleie da når alt annet er dritt. Tenk på det du 😉

  2. ;): Det var jeg ikke klar over – takk for info! Hm.. jeg har brukt glo sine produkter lenge uten at det virker som om jeg reagerer noe på det. Men huden forandrer seg hele tiden , så kan jo hende at jeg kan komme til å reagere i fremtiden.
   Jeg får være obs på dette – akkurat nå bruker jeg armani sine foundations og den nye luxe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg