Barnefrisyrer

Har du en liten jente eller gutt som skal på juletrefest eller andre festligheter i julen? Da kan du gjøre dem fin på håret med noen enkle knep 🙂 

Til gutt: 
Er det nyklippet er det ikke mye som skal til. Låne litt hårvoks eller gel hos pappaen hvor du rufser litt i håret på toppen og fronten, eller trekker det litt bakover slik at det blir liggende. Det er ofte litt penere. 
Fikk du ikke tid til frisørbesøk før jul har du sjansen nå  romjulen – eller så gjør du det beste ut av det med litt stylingprodukter. Det fineste kan være å lage en sideskill (kommer an på lengdene hans) og så trekker du det lett bakover med fingertuppene eller en kam. Bruk en myk voks eller gel for å få det til å holde. 

Jente:
Nå kommer det an på lengdene på håret, men bruk litt olje i tuppene for å få frem glansen og beskytte dem bedre. Lag en sidehale (hestehale på siden av hodet) og fest med strikk. Lag så to vanlige fletter hvor du først ruller den ene rundt seg selv (se på bildet) og så ruller du den andre rundt der igjen. Feste med fliseklemmer og litt hårspray. 

Det finnes egne produkter du kan kjøpe til barn. De er mildere og inneholder mindre parfyme.  Vi selger også mye sensetiv-produkter til bruk på barn. Jeg kommer nok til å bruke milde produkter på min egen jente når det trengs, og vet at flere av frisørmerkene er paraben – sulfat og parfymefrie 😉 Spør i salongen så hjelper de deg. OG – nå etter jul er det også salg på en del gavepakninger. Her kan du gjøre et kupp 😉 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg