Sellac – satin pajamas

 •   

Ny farge til neglene. En rosabeige farge. Veldig fin og dus. 🙂 
Jeg har shellac hjemme med lampe og alt, – men du kan få denne behandlingen i de fleste hudpleiesalonger rundtom. Anbefales!! 

  1. Hei! super fine lakker! 🙂
   Men jeg har et spørsmål, som jeg håper jeg får svar på. (Krysser fingrene)
   Jeg har ekstremt glatt, tungt, tynt rett hår. Som da ikke vil krølles, alt glir rett ut, får ikke satt det opp, for det for det første sklir det ut, og det ser heller ikke særlig fint ut fordi jeg hår så tynt hår. Men hovedproblemet et at jeg ikke får krøllet det eller gjort noe som helst med det. Jeg prøvde permanent, som jeg da måtte ta 3 ganger før det satt, og da satt det i 3 dager. Jeg har gått til flere frisører som har prøvd og krølle det, de har ikke fått det til, og jeg satt også inn løshår for at det skulle bli fyldigere og da lettere å fikse på, uten nytte. jeg har prøvd de fleste hårsprayer og saltvannsprayer. Jeg trenger virkelig noen tips. Krøller er jo så fint, og du legger jo ut så mange fine hårfrisyrer, som jeg kunne nesten drept for, til tider. Tips eller triks?

  2. silje: Dette kan hjelpe:
   Klippe det litt opp , forandre frisyren og gjøre håret lettere.
   Saltvannsspray og volumpudder. Redken eller tigi sine – eller wella sin ocean spritz.
   Varmebeskyttelse med hold i og ekstra hårspray først. Børst ut og la håret være HELT tørt før krølling. Klips krøllene opp etter hvert som du lager dem og la de bli kalde mens de er opprullet (har en video om dette)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg