IKKE GJØR DETTE!

De fleste ønsker et sunt, fint hår og mange tror at det finnes en mirakelkur eller shampo som kan reparere og slette all verdens hårsynder som er gjort de siste årene.. 
Vel, den finnes ikke.. 
Ønsker du et vakkert hår så ikke gjør dette: 

– Utfør kjemiske behandlinger hjemme. 
Har du ikke kunnskap om permanent- bleking – farging , så ikke gå i gang med det hjemme selv.. Pakken med “glansvask” som du kjøper i butikken er ofte ikke noe glansvask.. En glansvask skal kunne vaskes ut igjen og får du ettervekst er det muligens en minicolor eller permanent farge du har kjøpt med deg.. 
Å velge riktige farger til ditt utg.punkt er heller ikke barebare.. En frisørutdannelse er 4 år – her er fargeteorien et svært viktig og vanskelig kapittel. 

– Glemme varmebeskyttelsen
Bruker du daglig føner og glattetang? Da må du huske å beskytte håret!! Bruk alltid en krem eller spray med varmebeskyttelse. 

Bruke kam for å børste langt hår..
Treffer det en floke er det stor sannsynlighet for at håret blir revet av.. Bruker du langhårsbørste fordeles presset på floken bedre og det er større sannsylighet for at den vil løse seg opp. 

Bruke produkter som ikke er tilegnet ditt hår og hodebunn..
Har du farget hår, så bruk produkter som beskytter og pleier fargen. Har du bleket hår, så bruk proteinserien. Tørt hår? Gå på fuktughet – det kan være vanskelig å analysere håret selv.. 90% av alle våre kunder tror de har tørt hår, men egentlig trenger det proteiner..

Glemme hodebunnen..
Sjekk tilstanden til hodebunnen innimellom! Et sunt hår kommer fra en sunn hodebunn. Bruk en hodebunnshampo for å få bukt med problemet og kjøp den i frisørsalong!

– For lang tid mellom hvert frisørbesøk.
Helt greit at du venter en uke ekstra, men jevlige frisørbesøk vil sikre friske tupper, riktige produkter og anbefalinger til evt hårbehandlinger.

Kjøpe billig extensions…
Du får det du betaler for… Ikke kjøp ext på nett til 200 kr for så å få en veninne til å feste det på.. Ikke blir det noe fint med plastikkhår og det kan være svært uheldig for både hår og hodebunn!!

– Bruk for varm temp på krøll/glattetang. 
Tynt hår trenger mindre varme. Selv bruker jeg 180 grader og klarer meg fint med det;)

Overdrive bruken av hårstrikk/fliseklemmer.
Velg strikk uten metallklemmen på. 

ovendreven slanking.
Kan føre til dårlig kvalitet på håret og håravfall.. Sørg for å få i deg nok og riktig næring..

Har du likevel gjort dette, men vil starte med blanke ark finnes det løsninger 😉
Kommer i innlegg neste lørdag!!

Minner om stylingkurset jeg holder 1 des. – Meld deg på og lær masse om hår & styling!!
Påmelding [email protected] 

9 kommentarer

Siste innlegg