Endelig – wahwah skin trim studio!

Jeg har bestilt meg time hos Benedicte på onsdag.. Hun hadde fult denne onsdagen så da får jeg holde ut en uke til. Synes det er et godt tegn at hudpleieren min har det travelt og har mange kunder 😉
Denne gangen kan det hende jeg må starte helt på nytt..

Tror vi starter med denne: 

Wahwah INTRO 
Har du ikke vært hos oss før, vil vi anbefale at du begynner med Wahwah intro. Her vil terapeuten sammen med deg gjøre en analyse, og anbefale hvilken behandling det kan være naturlig å starte opp med. Wahwah intro har ikke en fast pris, da dette vil variere noe med hvilken behandling du og teraputen blir enige om. 
Tid: ca. 60-75 min. 
 

Det er nå over 3 mnd siden jeg besøkte Benedicte sist. Da var jeg gravid og huden oppførte seg kanskje litt annerledes enn den gjør nå.. Jeg fikk Trond til å avbestille forrige time da jeg lå på KK tidlig 24 juli 😉 
Så denne timen er svært så etterlengtet kan du si!!  En intro er jo en ny start – hvor Benedikte analyserer huden og kommer med anbefalinger på hva vi bør fokusere videre på. 

Du finner menyen deres HER men mange fristende behandlinger! Her er mine favoritter:

Wahwah flower power
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. 
Tid: 60 min. 

Trøtt og sliten ansiktshud sa du…? Har vel ikke sovet så lite som jeg gjør for tiden i hele mitt liv;) 

Fit for fight
Massasje av nakke og rygg for å løse opp stressknuter og ømme punkt. Gjennom dybdemassasje åpner vi opp for god blodgjennomstrømming i muskulaturen. Behandlingen bekjemper stressymtomer, fuktighetsmangel og slitasje, og lar huden få tilbake sin naturlige s penst, fuktighet, mykhet og balanse.
Tid: 75 min.

Her snakker vi drømmebehandling…


Wahwah action
Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA ? produkter, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Wahwah action virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betente acner. Etter dampbehandling og fjerning av talgansamlinger, får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden.
Tid: 60 min.

Både godt og vondt, hehe.. Spørs om ikke denne hadde vært bra nå etter svangerskapet.. 

Synes alle kommende mødre bør unne seg en runde hos hudpleieren nå før baby kommer! Jeg fikk ikke den sovebabyen jeg hadde bestilt og har utsatt både hårstell og hud alt for lenge 😉
Gleder meg til onsdag 😉

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg