Freshere høst!

På tide å frshe opp fargen? Finn inspirasjon og ta med bilder til frisøren din 😉 – Kan være lettere å se hva du mener enn at du forklarer.. 
haircolor
Hairstyle and haircolor: lovely red look.

HaircolorJust Cavalli Spring Summer 2013 Ready to Wear Collection

Haircolor
Hair-Color-Ideas-5.jpg (529×688)
2 kommentarer
  1. Hei! Et kjapt spørsmål: Jeg har en lys brun, kald farge på håret mitt, og vil gjerne gjøre det LITT mørkere med mer glans, som en liten fiks før et event jeg skal delta på, altså IKKE permanent eller langvarig. Jeg vet glansvask bare skal gi glans til din opprinnelige farge, men kan man kjøpe en med annen farge for å gjøre det midlertidig mørkere? Hvordan vil resultatet bli? Og hvis det går, hvor mye mørkere kan man egentlig gå med bare glansvask? 🙂 Jeg går vanligvis til fast frisør når jeg skal gjøre endringer, men denne mini-forandringen kan vel ikke være “farlig” å gjøre hjemme?

  2. Anna S:
   Dette bør du absolutt gjøre hos frisør!!
   En glansvask skal feste seg i skjellaget – velger du en fra butikk er det godt mulig den er sterkere og vil gi ettervekst..
   En ct-(wella-salong) vil feste seg litt lengre inn i håret og gi en bedre farge + holder lengre, men skal ikke gi ettervekst om du velger en litt mørkere farge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg