Når tiden ikke strekker til..

Ja, en merker det at det er komt en baby i hus! Her blir det ikke tid til så mye annet om dagene..  Jeg har derfor funnet gode rutiner med mitt eget hår og kroppspleie. 

En hårvask annenhver eller tredjehver dag skal holde hår og hodebunn ren og fin. Bruk milde produkter om du er sensetiv i hodebunnen. Dette endrer seg ofte fra sesong til sesong – eller hvor man er i livet 😉 Jeg merker ikke så mye forskjell enda, men vet at de fleste mister litt hår ca etter 3 mnd etter fødsel. 

Jeg tenker å prøve NIOXIN , en serie som skal forhindre hårtap. Dette er hormonelt, så spørs om det funker, MEN – bedre å prøve det ut, tenker jeg;)

Så bruker jeg Hairtalk extensions og fyller i om det virkelig blir nødvendig. Det er helt genialt!! – Har flere veninner som er reddet pga denne teknikken! Da kan du kjøpe en pakke hos frisøren din som hun fester på. Ikke så dyrt og du fyller i der det trengs (ofte i fronten desverre)

Jeg vasker håret mitt 2 ganger med shampo. Akkurat nå bruker jeg SP sin silvershampo. Jeg la inn noen lyse striper rett før permisjon og de vil jeg gjerne ha litt kaldere. SP shampoen nøytralisere gyldne pigmenter samtidig som den skummer godt og gir masse pleie.  


Deretter kures håret- annenhver gang med proteiner og annenhver gang med fuktighet. Redken extreme, Caviar fra Alterna og fuktighetskuren fra Kerastase.

Avslutter behandlingen med balsam. Det lukker skjellaget! Jeg bruker SP repair akkurat nå.

 

 

  1. Kurer du håret hver gang du vasker det? Jeg har aldri farget håret, men får slitte tupper. Hvor ofte bøt jeg kure det?
   Gratulerer så mye med baby! 😀

  2. hvordan at du kan bruke slike produkter når du har hair talk? kan man ikke bare bruke de produktene som hører til håret? 😀

  3. kine strøm: Jeg bruker alltid hairtalk sine produkter først 😉 Så bruker jeg ofte annet innimellom. MEN – jeg har alltid produktene stående i dusjen slik at det brukes innimellom. OG dette er på eget ansvar da garantien på håret går ut om en bruker andre produkter 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg