Klar for nytt, langt hår!


Åhh, jeg er så klar for å shines opp litt her.. Jeg skulle jo akkurat ut i permisjon da fødsel startet, så alle mine planer om farging av ettervekst, klipping av hår og sette på nye ext. ble satt litt på vent.. 
Nå venter jeg bare på å få litt rutiner på ting her hjemme før jeg kan bestille meg en time hos en flink jente som kan hjelpe med dette.. 

Håret er bestilt og klart – Ruhs er eneste ext.merket jeg bruker ( Hairtalk) og har brukt det nå i 4-5 år. Er superfornøyd og overbevist om at dette er noe av det beste på markedet. –Og jeg har prøvd en del, tro meg.. 
Da bloggen startet opp ble jeg tilsendt det ene og det andre som skulle testes. Jeg skrev kun om det som var bra nok i mine øyner, og de ble Hairtalk. 

Det er et tapesystem som ikke sliter på ens eget hår. Det synes ikke at en bruker ext, da festene er så smale og det blander seg utrolig fint i både tykke og tynne hår. 
Jeg bruker en blanding av 4-5 farger for å oppnå et naturlig spill. Da bruker jeg ofte mørkere farger under og lysere når vi jobber oss oppover. Vi bruker vanligvis 30 min på å sette på nytt hår – så klippes det til i ønsket form og lengde. Jeg pleier å skrå det bakover i en liten v-form. Det gjør formen mer femenin og en ser litt smalere ut bakfra fordi fokus trekkes inn mot midten 😉 + Det blir en fin hestehale når en bruker det. 

HER har du en liste over salonger i Norge som fører dette merket.  Prisen vil variere i forhold til lengde, mengde og salong. 

Skal du først investere i langt hår, så velg det beste.  Hairtalk har også egne produkter som jeg bruker til håret. Dette fordi det er spesiallaget til akkurat denne type ext. Håret vil holde seg finere lengre, og få all den pleie det trenger. 


Her må det klippes…  
Så skal det fylles i nytt, deilig hår!

 

To be continued…

 

håret er sponset

5 kommentarer
  1. Hei! Lurte på hvor ofte man burde klippe håret. Altså stusse litt i tuppene. Og hvor ofte klipper du det? Håper på svar 🙂

  2. Johanne: Her er det ingen fasit – kommer an på kvaliteten på ditt hår og ønsket resultat 😉
   Jeg klipper det ca annenhver mnd. Mitt er godt behandlet – altså mye striping og farging. Ønsker lengre hår så klipper ikke for ofte, men for å få bort det som er mest slitt.

  3. hei!
   har lenge hatt lyst på lenger hår og håret mitt vokser så seint!…den fargen NO.18 så lik ut som håret mitt og jeg ville prøvd det. går det ann å få tak i det gjennom dere??
   kunne du svart meg på mail?? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg