Krøller som holder hele dagen!

Selv det glatteste hår skal kunne krølles – og krøllene holde godt om du gjør det riktig! 
Her er noen velkjente knep som gjør jobben lettere. Her kan du ikke sluntre unna, da glir krøllene lettere ut 😉

Du bør ha: 
En krølltang/stylingjern, en varmebeskyttelse med hold i , en hårspray, klips til å klipse opp krøllene, en kam til å dele inn håret med og et skum.  

1 – Vask håret med volum shampo og balsam. Er det volumbalsam kan du nok også bruke den ved røttene da den skal hjelpe til med å løfte hårene fra hodebunnen 😉 Det er litt vanskelig om du kun bruker den i lengder og spisser slik du gjør med annen type balsam og kur. 
Drop kuren denne dagen. Det kan tynge håret og gjøre jobben med å lage krøller vanskeligere.  Du kan fint bruke en annen shampo om du ikke har volumproduktene i dusjen,  men utglattende shampo/balsam gjør ikke helt samme nytten her 😉 Da må du i tilfelle bare jobbe litt mer etterpå. 

2- Bruk en varmebeskyttende før du tørker håret. Her finnes så mange varianter, men er du smart så velger du en med hold i. Sebastian er vel det beste alternativet jeg har prøvd til nå. – OG GHD sine for krøllet hår. Fordel en mengde i håndkletørt hår og føn eller lufttørke.

3- Et skum med godt hold er også lurt å fordele i håret før du tørker det. Skummet vil gjøre at krøllene holder lengre. Skum skal i fuktig hår, så det er litt sent å ta dette i om håret allerede har tørket. Da kan du bruke en lett hårspray som du børster ut før du krøller det. – Funker veldig bra!

4 – Da har du preppet håret godt. Det er nå selve jobben starter 😉
Håert må være 100% tørt før du begynner å krølle det. Velg en tang hvor du kan stille inn temp. Tynt hår? – Lav temp. Tykt hår = høyere temp.  Det skal ikke ryke av håret.

5- Ta små deler av hår om gangen. La tangen virke litt før du flytter deg til neste passe. VIKTIG: Ikke rør håret mens det er varmt. Det må få bli liggende i krøllen sin mens den blir avkjølet. Et tips her er å klipse det opp. Da holder krøllen enda bedre;)

6 – Når håret er kaldt kan du bruke fingrer eller børste for å myke opp bevegelsen. Spray over med en lett spray så skal dette holde hele kvelden:) Har du gjort en veldig god og grundig jobb her holder det helt til neste hårvask

11 kommentarer
  1. Du skriver her at det ikke skal røyke av håret. Jeg har ganske tynt hår, og bruker corioliss tang til å krølle håret med, bruker den laveste temperaturen, men det røyker likevel alltid – selv om jeg passer på at håret er helt tørt / evt. krøller dagen etter at jeg vasket det.. ?

  2. Hei!
   Litt rart og spør om det her, men jeg lurte på en ting om etasje klipp.
   Jeg har hatt etasje klipp lenge nå, og jeg stritter det sånn ca hver dag. Men når jeg har stritta det sånn at det er helt rett så går jeg ut og etter ti minutter ser jeg ut som et troll og det er bare etasje klippen som er sånn, håret under er helt lik lengde i og det holder seg hele dagen. Så jeg er egentlig dritt lei av etasje klippen min.. Men det jeg lurte på var om det går an å klippe den bort. Asså det øverste håret, eller er ikke det så lurt.. Siden jeg vet ikke om det blir for tynt da eller ikke..håper du skjønner spørsmålet mitt.. Jeg setter pris på svar :-))

  3. Hei! Tenkte å gå til innkjøp av en ny rettetang men er veldig usikker på merke. Hvilket merke vil du anbefale?

  4. Hei! Hva heter fargen du har i håret her? Har veldig lyst på noe lignende nå mot høsten 🙂
   Kjempefin og inspirerende blogg forresten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg