Leserspørsmål

Hei Sølvi!  For ca en måned siden så farget jeg håret mitt hjemme i en farge som het dyp fiolett. Målet mitt var rett og slett en mørk lillarød farge, og jeg ble kjempefornøyd! Min naturlige farge er lysebrun. Nå har fargen begynt å forsvinne, og håret mitt nå kan vel kalles brunrødt. Men jeg skal ut og reise om fire dager og da vil jeg helst ha fargen tilbake, men dette vil jeg gjøre hjemme. Er det stor sannsynlighet for at det ikke går? For jeg tenker at hvis jeg bruker en hårfarge som er ganske kald, så burde det veie opp for det lille rødskjæret som er igjen. Hva synes du jeg burde gjøre? 

 

Hei!
Hvordan er din natulige farge- ettervekstfargen din er vel mye lysere enn den som er i lengdene.  Så er det slik at en rødbrun-farge ikke er så enkel å få bort om du ønsker det lysere. Det krever mye kunnskap om fargeteori for å velge riktig produkt, styrke og så korrigere med komplimentærfargen til resultatet du får. 
Kaldt er ikke bare en farge – men du må velge riktig i forhold til resultatet du får når du da lysner. Og – det skal ikke lysnes ved din naturlige farge, kun det som allerede er farget (avfarging)

Jeg synes absolut du bør gå til frisøren for å gjøre dette! Jeg ville absolut ikke gjort dette hjemme 🙁 Det er mye verre å rydde opp i en katastrofe enn å fikse det slik det er nå..
Jeg liker ikke å jobbe med hjemmefarget hår , fordi vi ikke aner hvilke stoffer som ligger i håret fra før. Men, vi gjør vårt beste og resultatet blir bra – det som er verre enn å fikse hjemmefarging er å fikse noen som har vært uheldige med hjemmefargingen 🙁 Det kan lett bli ujevnt, (lysere bunn) matt, slitt, tyggishår osv..

Husk også å ta vare på håret med gode produkter på ferien din 🙂  

1 kommentar

Siste innlegg