Mister du hår?


Prøv denne serien 😉 
Vi har fått gode tilbakemeldinger i salongen og den finnes for forskjellige hår og hodebunns-typer. 
Jeg kommer nok kanskje til å teste denne selv i amme-perioden 😉 
Har sett mange før og etterbilder og det lover svært godt!
 

6 kommentarer
  1. Hei:)
   Hvordan kan jeg vite om jeg skal velge den det står 2,3 eller 5 på?
   Hva er forskjellen?
   Håper på svar.
   Mvh Line

  2. Hei,
   Jeg har et utrolig trøblete hår, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg håpte at kaanskje jeg kunne spørre deg om litt hjelp? :-S
   Jeg har forsøkt produkter for tørr hodebunn fra Kerastase, produkter for behandlet hår fra Sebastian, og produkter for å styrke håret fra Redken, i den nevnte rekkefølgen. Har da brukt alle produktene over lang tid frem til flaskene har vært tomme.
   Men jeg sliter hele veien med både tørr hodebunn, flass (perioder med store flak og perioder med bare tørr hodebunn og små irriterende flak), veldig fort fettete hår, og mye hår faller av/brekker når jeg dusjer eller grer håret. Egentlig håper jeg bare du kanskje har et tips til meg ift hvor jeg bør begynne..om jeg skal fokusere på å behandle den tørre hodebunnen, at håret er fet, eller på å styrke håret… :-S Hjelpes, det høres ut som verdens ekleste hue.
   Jeg begrenser hårvask til 1-2 ganger i uka etter tips fra tidligere frisør. Likevel er håret fet (eller heter det kanskje oljete?) bare 3-4 timer etter vask. Dette har vært mest nå når jeg har brukt Redken extreme shampoo og balsam. Så det kan virke som om jeg kanskje heller skal fokusere på å fikse hodebunn og fett hår før det er noen vits å bruke slike produkter for å styrke håret? Eller er jeg kanskje på avveie.. Jeg bruker utrolig sjeldent rettetang eller lignende, og har bare litt olje i hårtuppene av og til, pluss litt hårspray evt tørrshampo (blir en del tørrshampo nå som håret er så fett hele tiden). Jeg pleier også å farge håret hos frisør ca hver 3mnd.
   Håper du orker å lese og svare på maset mitt :-/ i såfall TUSEN takk for hjelp! 🙂
   Kristine

  3. Kristine: Da bør du prøve ny shampo. Du må finne den fra Kerastase som er for fetflass for eksempel. Det nytter ikke å bruke en for tørr hodebunn og flass om du også har fet hodebunn.

   Hvorfor knekker håret? Er det kjemisk behandlet?
   Prøv å finne årsaken til dette så kanskje det slutter…? Hodebunnen: Kosthold, næring, stress, søvn osv..

   Bruk shampo for hodebunn og kur + balsam for lengdene.
   Proteiner er nok tingen .

  4. Tusen takk for tips! Da skal jeg prøve en shampo fra Kerastase for fetflass, og fortsetter med Redken extreme-hårkur og -balsam for tuppene 🙂
   Jeg trener 1-2 ganger om dagen og spiser veldig mye, sunt og variert. Men jeg sover nok mindre enn jeg bør, så det kan fort være at problemet ligger der.
   Atopisk eksem store problemer med ekstremtørr hud og hår hele livet er nok det som også tukler med hodebunnen min. Men det er vrient når alt også veksler fra uke til uke, plutselig er jeg knusktørr, så er jeg fet, og neste uke er jeg fet samtidig som jeg flasser både i hodebunn og hud…usj. Jeg prøver og feiler veldig mye med forskjellige produkter, kosthold og metoder på både hud og hår, men hvis jeg klarer å få håret mindre fet med en slik shampo så skal jeg være superfprnøyd..! Det hjelper godt å spørre slike som deg.
   Også må jeg prøve å finne mer tid til søvn 🙂
   Tusen takk igjen.
   Kristine

  5. Jeg har brukt denne serien i 5 uker og den funker kjempe bra. Har aldri hatt så tykt hår som jeg har nå. Den er virkelig verdt å prøve 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg