Ny farge?


Kom innom oss på Nikita hair i Strandgaten og prøv en av våre nye farger. Vi har permanente farger som dekker 100% , minicolors og glansvasker. 
Jeg vet det er flere som kaller alt dere kjøper i butikken for glansvask, men en glansvask skal kunne vaskes ut etter x antall vask – ikke lage noe ettervekst. Det du kjøper i butikk er som oftest ikke en glansvask, men en permanent farge. 

Illumina fargene våre er fantastisk fine – de gir en utrolig fin glans og kan brukes på forskjellige måter. Å dekke en ettervekst, for å freshe opp lengder eller som en glossing hvor vi blander i en deilig hårkur! Dette bør alle prøve som ønsker mer liv og glans i håret! 

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg har nylig tatt Brazilian keratin treatment og vil farge håret, kan jeg det? Og hvilken kan jeg bruke?

  2. Hei Zølvi!
   Har et litt tricky spørsmål til deg.
   Min mor har rødt hår, men har kommet opp i alderen – midten av 50 årene.. Hun har noen grå hår på sidene og ellers hennes rødfarge. Men fargen begynner selvsagt å bli lysere opp i årene..
   Hun liker godt å ha en jevn rød farge(litt mer knæsj enn hennes naturlige) og har derfor brukt glansvask som hun tar i selv (kjøpt på frisør selvsagt!)
   Hun har også vært hos forskjellige frisører. Men ingen klarer å få fargen til å sitte i håret hennes. Den fargen hun får av glansvasken skulle bare sittet i istedenfor å gått ut.. Men ser ikke ut som frisører får det til heller.
   Og den siste frisøren hun har vært hos er kjempe flink! (Går selv til henne… Etter å ha vært på mange bomturer…..)
   Er det pga hun har naturlig rødt hår at fargen ikke sitter i ? Ser ut som det må være eneste grunnen ?
   Og har du noen tips ? Du virker som du har ganske god peiling på farger osv også…
   Takker for svar og for en bra blogg jeg ofte er innom 😉

  3. Linus: Rødt er vel den fargen som fortest slipper håret. Det spørs hvilket produkt de har brukt . En med ammoniakk vil gå lengst inn i håret og holde best da den åpner skjellaget og fargemolekyler vil feste seg mellom marg/fiberlaget. Det finnes også spesielle rødfarger som skal holde ekstra lenge ( wella kp )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg