Strekkmerker


Helt fra 3 mnd har jeg brukt denne kremen som skal forebygge strekkmerker. Jeg vet at det diskuteres om en krem i det hele tatt kan gjøre noe for å forhindre dette, men jeg syntes det var bedre å prøve – enn å ikke gjøre noe 😉 
Nå er det ikke så mange ukene igjen, men det er vel kanskje også nå magen er mest utsatt for slike merker.. Til nå har jeg i hvertfall 0 – og huden virker elastisk og fin! Merker at kremen gir masse fuktighet – akkurat som den ligger som en liten beskyttelse på magen hele dagen.
Smører meg inn etter dusj og lufter magen litt slik at den får trekke godt inn før jeg tar på meg klær.  – Du finner kremen på wahwah skin trim studio!  


annonsebasert

7 kommentarer
  1. Herlig! Gratulerer så masse! 😀 Har ikke fått med meg at du var gravid! ;o
   Jeg hadde ikke noen strekkmerker under selve graviditeten, men etter at gutten min kom i mars fikk jeg noen i ettertid på rumpa.. :/ Syntes at jeg hadde vært flink til å smøre meg, men de kommer jo fra underhuden, så er vel vanskelig å forebygge..

  2. Har gått gravid 2 ganger.. Fikk ikke noen strekkmerker jeg.. Ikke brukte jeg krem heller.. Så vi er så forskjellig.. Noen får andre ikke.. Men verdt å prøve da..

  3. Har fulgt bloggen din leenge, men har aldri kommentert. jøss, plutselig så står du der med en stor mage;) du er en flott dame og har mange fine video innlegg med håret ditt;) lykke til med fødsel,etter det jeg ser av baby tøy så er det en gutt du venter;)

  4. Hei. Har nettopp farget håret lysere og lurer på hvilket shampoo er best? KMS California, Redken eller Kerastase?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg