MISTER DU HÅR?

Ukentlig får jeg mail fra både jenter og gutter som klager over at de mister hår.  I de fleste tilfeller finnes det en årsak og en løsning… Blant annet en kar som sendte meg mail om at han både mistet hår, hadde flass og fet hodebunn (fetflass).. Han skjønte ikke hvorfor han hadde dette, han som brukte head and shoulders.. !!
I tillegg drakk han aldri vann, bare cola.  

Ellers kan årsaken være dette:
 Kosthold. Se at du får i deg all næring kroppen trenger. Nok og riktig.
Søvn og stress. Som ved alt annet vil også hår og hodebunn bli påvirket av dette.  Jeg kjenner til flere historier hvor kunder har hatt problemer med familie eller jobb og dette slår ut i hodebunnsproblemer som ikke forsvinner før problemet hjemme er løst. 
Sykdom – forgiftning – hormonelle forandringer.
Feil bruk av produkter.  ” Jeg bruker flasshampo fra butikk” … Ja, prøv en annen 😉

Dette kan hjelpe:
Massere hodebunn ved shamponering. Få i gang blodsirkulasjon og næringen kommer fortere til hårrøtene.
Kjøp en god hodebunnsshampo. Det finnes flere gode produkter for deg som mister hår. Prøv Nioxin!! 
Finn årsaken til at du mister hår.  

  1. Hei Sølvi!
   Jeg fikk ei jente i januar og i april begynte jeg å miste hår – masse! Har lest en del om det på nettet, og ser at det er vanlig etter et svangerskap – for noen. Jeg hadde tynt, fint, langt hår fra før, som nå dessverre er enda tynnere. Fletta mi nå er ikke 2 cm engang tror jeg!:( Jeg var hos frisør i går og fikk klippet en del av lengden, det var nok lurt. Merker også at jeg har fått masse småhår rundt overalt, så nå er det nok på veg ut igjen. Hurraa, men det vil jo ta tid.. Jeg er litt småskeptisk til produkter som skal hjelpe på dette, fordi grunnen er hormonelle forandringer inni meg. Men min frisør anbefalte Revita, både Shampo og balsam. Hun anbefalte også et serum som heter Spectral.rs – kjenner du til det? Regner med at ditt nydelige, tjukke hår holder seg etter svangerskapet..:) Typisk at jeg som har lite, får enda mindre:P Jeg skal aldri mer klage på mitt tynne hår om jeg får tilbake det jeg hadde…he he.
   Ps, hva slags hårspray anbefaler du for bra hold nå? Jeg brukte d:fi sin etter du anbefalte den, men den er jo borte..!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg