Når du må utsette hårvasken..

Selv vasker jeg håret annenhver dag – eller oftere om jeg har trent og svettet mye 😉 Ellers er tørrshampo en genial oppfinnelse! Mine favoritter er Kevin Murphy sin og Alterna. 

De lukter friskt, fjerner fett uten å bli matt og grå 😉 

En tørrshampo kan ikke erstatte en hårvask, men hjelpe til med å utsette den 😉 Jeg pakker ofte med meg tørrshampo på weekendturer. Det sparer plass i toalettmappen, vekt og ikke minst – tid, hehe. 
For dere som skal på festival i sommer – kjøp dere en tørrshampo! 

 

Andre ting som kan utsette en hårvask: 

Sett håret opp i en dult, en knute eller en flette.
Tupere rved røttene slik at håret ikke ligger klistret til hodebunnen.  
Kreppe håret ved bunn.
 

  1. Hei, har et spørsmål til deg!
   Jeg er opprinnelig mørk blond, men farget håret brunt for 2 år siden og nå har jeg prøvd å få tilbake min blonde farge. føler jeg er litt for blond nå og lurer derfor på å ta bune striper i håret mitt, men er veldig usikker på hvordan det vil se ut… Håper på tips fra deg! 🙂

  2. Bruker tørrshampoo veldig mye, og vurderer å bleke håret mitt snart(stripe det). Lurer på om det er lurt å ligge unna tørrshampoen en stund før man striper håret(siden det ikke skal vaskes før). Burde jeg vaske det ut, eller er går det greit med litt tørrshampo i håret?:)

  3. Hei! Jeg har akkurat klippet håret mitt, hadde kjempelangt hår med alt i samme lengde, men syntes det ble litt kjedelig så jeg klipte det litt kortere og graderte det, og jeg HATER det… Håret mitt er så utrolig stritt så det blir ikke noen “myk” gradering og det bare stikker ut og er for kort til alt. Jeg aner ikke hvordan jeg skal style det for at det skal se finere ut, nå går jeg bare med håret i en donut hele tiden fordi jeg synes det er så stygt. Har du noen tips?

  4. Yngvild: Klippet det opp eller graderte det? Det er 2 helt forskjellige ting for oss frisører 😉
   Regner med du mener klipte det opp.. Du kan jo prøve diverse stylingprodukter og finne ut av hva du trives best med?
   – Saltvannsspray for å rufse det mer til?
   – Glatte det ut for å få kontroll på det som du sier stikker ut?
   – Bølgetangen fra corioliss-big wave?
   – Litt hårolje/krem i lengder for å roe ned det som stikker ut ? 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg