VIPPE – EXTENSION!


I går var jeg på clinic it i Bergen og fikk forlenget vippene. Aldri prøvd før, så dette må testes ut! Jeg besilte time hos Elisabeth som skal trene seg på å legge vipper – hun tar derfor 1/2 pris på et nytt sett;) Hurra!!  Brukte 2 timer og jeg sov sikkert i 1,5, hehe..  Gikk kjempefint – og er veldig fornøyd! Kjøpte med meg makeupfjerner uten olje, en svart mascara og et serum. 

Jeg har kun tatt på mascara på de nederste vippene her  – synes de jeg fikk satt på er så fine og mørke at jeg ikke trenger å ha på mascara;) Håper de holder seg like fine – lenge! Har bestilt ny time om 3 uker for påfylling. 
Vet ikke hvor lenge de vil holde, det kommer nok an på min egen vekstsyklus. – Når mine egne vipper faller av vil jo selvsagt også ext. som er festet her falle av. Det er veldig forskjellig fra person til person. – Akkurat som håret på hodet 😉 

4 kommentarer
  1. Fint 🙂 Jeg har hatt veldig lyst til å ha vippe extensions, men har så lange vipper at jeg ikke trenger det. Det er flere ganger frisører har stoppet opp og bare sett på meg før de sier at jeg har sykt lange vipper 😛

  2. Vet du hvor lenge hun Elisabeth øver seg på å sette på vipper? 🙂 Mine er helt lyse, så sminkefri i sommer hadde vært herlig !
   Blir så fristet til å prøve, og halv pris passer godt til studentøkonomien 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg