Reverse ombre!

Dere vet nok hva en ombre er.. Men er reverse ombre er altså det motsatte – lysere bunn med mørkere lengder. 
Her er noen bilder av fargene.

Ja, hva synes dere..?  
Om dette en bølge du vil kaste deg på – ta gjerne med bilder av hva du ønsker til frisøren og for all del – la fargene skli fint inn i hverandre. Har du langt hår synes jeg fort det kan se ut som om du har på falske, lange extensions..  Om hodet bare blir delt i 2 og du får det lyse på toppen og mørke i lengdene, huff!

Husk også på at bildene du finner i blader og på nettet som oftest er stylet og retusjert;) Håret ser kanskje ikke like bra ut en mandags morgen. Det krever gode produkter og et stylingjern.  

8 kommentarer
  1. Eneste hårfargingen jeg har turd å gjøre siden barneskolen ! Fikk meg litt mørkere tupper i fjor sommer og var egentlig kjempefornøyd 🙂
   Har hatt en mamma som omtrent har nektet meg å farge håret og sagt “Du har jo såå fin naturlig farge!”
   Irriterende som fy på barne- og ungdomsskolen, veldig glad for det nå 🙂 Takket være ferier i varmere strøk har håret mitt blitt solbleket og holdt seg ganske så blondt de siste årene, så nå skjønner jeg mamma og har ikke lyst å “ødelegge” det selv 😛

  2. Hei! Jeg har vært hos frisøren å fått en alt for mørk farge, så jeg ønsker rett å slett at fargen skal gli mest mulig ut, slik at jeg slipper å bleke det. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre, slik at håret ikke blir så slitt?

  3. Ja, jeg har lyst. Så første gang hos frisøren som var i begynnelsen av mai ble fort borte. Dro tilbake til frisøren i forrige uke og skulle ha den samme fargen, men fikk en alt for mørk istedenfor. Men du tror altså at den vil gli ut av seg selv, slik at jeg slipper å gjøre noe særlig med det? :
   Takk for svar forresten!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg