Skap den ideelle ansiktsformen!

– Ved bruk av lys og skyggeteknikker.   Den ideelle ansiktsformen for oss kvinner er den ovale.. Og du kan altså bruke lys og skygge for å skape en illusjon av at formen er mer mot akkurat denne. 

Dagens tips til dette er Tromborg sitt mineralpudder – dette er perfekt til å bruke som skygge for å markere ansiktet. Jeg bruker pudderet i en mørkere tone enn min vanlige foundation,  for å markere kinnbena. Jeg legger pudderet rett under kinnbena og duser alle kanter inn i hverandre, slik at resultatet blir jevnt og ser ut som en naturlig skygge akkurat der.
Jeg bruke den også ved tinningene og av og til helt øverst på pannen for å forminske den litt. Du kan bruke skyggen til å dempe en bred nese, gjemme et tynt hårfeste, skjule dobbelthake – korrigere ansiktsformen og for alle som ønsker det: fake en kløft ved en utringning. 

Det eneste du må gjøre er dette: Lær deg triksene ved skyggelegging OG masse trening 😉 

Tromborg sin foundation er veldig lett og transparent. Den smelter inn i huden og gir en sunn og frisk glød. Det er derfor jeg liker å bruke den mørke nyansen til å skape konturer i ansiktet.  
Tromborg sine produkter finner du på wahwah skin trim stuido. Jeg elsker dem 🙂 

annonsebasert

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg