Bli frisør/Stylist!

 

Jentene på frisørskolen er snart ferdig med sitt semester her hos oss og vi er klar til å ta i mot nye elever i august! På høstsemesteret har vi ofte ventelister så om du vil ha plass bør du søke nå! HER kan du trykke deg inn for å søke – og har du spm om skolen eller læretid kan du ringe Trine på 23311114 .

Dette er skolen jeg selv gikk i 2003 😉 Begynner å bli en stund siden nå, men jeg husker det godt! Mye lesing og jobbing, men en veldig kjekk og spennende tid. Lærte mye og var klar for å gå i lære og utvikle meg mer som en frisør og stylist. Det var målet og drømmen.  Jeg deltok på alt – alle kurs, alle visninger, jobbet mye ekstra og gratis for å bli med på ting! Lærte mye og har mange å takke for at jeg er der jeg er i dag. Jeg tok makeupkurset som du kan melde deg på ved siden av skolen (makeup 1b) og derfra har jeg trent på teknikker og legger nå makeupen selv til fotoshootene.

Anbefaler alle som har en frisørspire i magen om å søke 😉 Et fantastisk yrke!!
Vi har skoler i Oslo, Trondheim, Bergen , Sandnes og snart også i Tromsø! 

  1. Hei Sølvi. Lurer på om du kan svare meg på et spm? 😉 Jeg har blondt, skulderlangt og oppklipt hår, og har midtskill. Har kjempelyst til å farge underhåret noe mørkere. Blir dette fint når man har midtskill? Har liksom ikke sett noe eksempel på dette… Hva tror du?
   Reidun

  2. Hei:) Jeg har et spørsmål til deg: Jeg sliter, og har gjort det en god stund nå, med at håret mitt rett og slett faller av. Jeg røyter! Jeg vet at dette kan komme av usunt kosthold, lite søvn og sykdom. Men jeg har ikke vært syk på lenge, spiser sundt og drikker mye vann og sover mine 8 timer hver natt. Det jeg da lurer på er om du vet som kan være årsaken? Og eventuelt hva jeg kan gjøre for å få en slutt på dette. Begynner å bli redd for at jeg skal miste for mye av håret mitt, slik at det blir tynt! Håret mitt er nok litt slitt, kan dette være grunnen? og at jeg rett og slett bare må klippe det slitte? Og vet du om en god hårkur eller noe lignende som jeg kan prøve for å bedre forholdene og minske hårtapet? Det skal også sies at jeg er 15, så det kan ikke skyldes at jeg begynner å bli gammel. På forhånd takk:)

  3. Hallo! Håper du kan svare meg på dette:
   Når jeg var hos frisøren forrige gang (begynner å bli noen måneder siden) så tok hun i noe etter at hun hadde rettet håret mitt, som gjorde at det tålte mye mer luftfuktighet uten å krølle seg. Jeg var selvfølgelig så dum at jeg ikke rakk spørre henne om hva det het, eller å kjøpe det..
   Har du forslag til noe av det samme? Jeg sliter veldig med hår som krøller seg, og er ikke ute etter ”vanlig hårspray” men den typen som bare var der for å blokkere mot vann.
   Var ikke det samme som varmebeskyttende 🙂
   Håper virkelig du gidder å hjelpe meg med å finne noe lignende! 🙂

  4. kaja: Håret har en vekstsyklus – og det kan hende at du nå merker at du mister mer hår enn normalt, men det kommer ut igjen 😉 ! Ikke noe farlig.. Om du mener du mister for mye hår – mer enn normalt over lengre tid tar du deg en tur til lege for å sjekke blod og at du har alle næringstoffene du trenger. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg