La hudpleieren bestemme!

Tenk om jeg hadde visst det jeg nå vet om hud og hudpleieprodukter og what not to do – da jeg var 14?! Tenker livet på den tiden hadde vært annerledes ja 😉
Jeg er så heldig som har min egen, faste hudterapaut på Wahwah skin trim studio. Fordelen av å ha en fast må være på samme måte som hos en frisør.
Jeg liker at hun husker hva jeg har vært gjennom før, hva vi jobber med og hvilke hudfloker vi har løst fra tid til annen. Hvilke produkter jeg har prøvd og hvilke resultater jeg fikk av dem.
Det er liksom så greit å bestille time for så å si at hun kan gjøre det hun vil – at hun vet hva som er best for huden min! Selv om jeg tror det er en utklemming forteller hun meg at huden er så tørr og sensetiv at en utklemming kan gjøre vondt verre. Først må vi jobbe med tørrheten og senere – utklemmingen 😉

Jeg kan anbefale Benedikte på det varmeste – men vet hun har ganske fullbooket. Nå har jeg også prøvd noen av de andre jentene som jobber der – kjempeflinke! De får god opplæring og jeg synes alltid de har vært på et eller annet kurs;) Det liker jeg!

Nå fikk jeg en Medicalia behandling som skal roe ned og reparere huden.  Hjemme bruker jeg også produktene fra Medicalia.
– ANBEFALES 😉 Her har de egne serier for deg med acne, problemhud og sensetiv hud. En fantastisk skrubb til huden og en krem mot strekkmerker. Har du allerede fått dem kan kremen redusere linjene! Stikk innom wahwah og hent med deg en brosjyre! Ganske fasinerende 😉

annonsebasert

    1. Det virker såå bra! Skulle ønske jeg hadde min egen hudpleier også<3 Virker jo helt fantastisk. Viktig å passe på huden, helt klart.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg