PÅ JAKT ETTER NY FRISØR?

Her er noen tips til deg som er på jakt etter en ny frisør!

1 – Kjenner du ikke en frisør eller er på utkikk etter en ny er det kanskje smart å høre litt rundt med venner og familie hvem de bruker og om de er fornøyde.
Du kan også bruke internett for å finne anbefalinger.

2- Du bør prøve frisøren to ganger for at frisøren skal få bli kjent med håret ditt. Selvsagt trenger du ikke prøve igjen om det ble katastrofe, – men det er enklere å komme med små justeringer neste gang i steden for å prøve enda en ny frisør.

3 – Skal du prøve en helt ny frisør kan du ringe en salong – eller stikke innom for å si at du er på jakt etter en ny fast frisør som er flink på korte frisyrer, krøllet hår – alt etter hva du synes er viktig her.
Da vil du mest sannsynlig få en trygg, fast og flink frisør 😉 For salongen vil jo gjerne beholde deg som kunde og gi deg den beste servicen!

4 – Jeg opplever at det er svært mange som skal ha det billigst mulig, men er svært kresen på lærlinger og elever. Dere må huske at de er i en undervisningssituasjon og har noen år igjen før de er like kvalifiserte som frisører. (Dette gjelder selvsagt ikke alle)

5 – Ta gjerne med bilder av hvordan du ønsker klipp / farge. Dette hjelper frisøren til å se hva du er ute etter og kan veilede deg i forhold til ønske og behov. Vi er ikke tankelesere og noen ganger kan det være vanskelig å få tak i hva kunden egentlig mener.

6 – Er du en vinglepetter? Det er veldig kjekt for frisøren å få komme med anbefalinger til frisyre og farge. Det som ikke er like kjekt er om kunden ombestemmer seg midt i fargebehandlingen og kanskje heller vil ha det lysere. Bestem deg på forhånd.

7 – Opplys frisøren din om tidligere fargebehandlinger. Vi opplever at noen kunder kan la være å fortelle om en farge de kjøpte i butikken fordi det tross alt er 6 mnd siden, eller den viser ikke i håret, eller det sto glansvask på pakken. Det spiller liten rolle – vi ser ofte det at “glansvasker ” i butikken lager ettervekst og om en skal lysne med en farge er det ikke like enkelt og resultatet kan bli oransje. Hvem er det du skylder på da? Frisøren kanskje..?

Det var mine tips – og til slutt: Dere som ønsker time hos meg , ikke ledig før i juli – send meg en mail på [email protected] om dere ønsker time da.
Dette gjelder også brudepynting.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg