SÅ OFTE BØR DU KLIPPE HÅRET!

Er det noen som enda tror at om du klipper håret så vokser det fortere..? Jeg håper ikke det..
Det finnes ingen snarveier her, som med alt annet.  Jeg kan gi noen tips i et annet innlegg for her tenkte jeg å skrive litt om hvor ofte en egentlig bør klippe håret.

Det finnes ingen felles regler her. Hvor ofte du bør kippe deg er opp til kvaliteten på håret, lengde, type hår, frisyren du har (ønsker å holde) og hvor flink du er til å pleie det selv.
Har du et kjemisk behandlet hår trenger det mer pleie og omsorg enn et hår som aldri har vært behandlet. Er det i tillegg langt kan du kanskje se på tuppene at de deler seg, eller at det er en liten – hvit prikk ytterst på tuppen. Ikke dra tuppen av – ring heller frisøren for å få klippet av det som er slitt.

Er håret klippet i en kort frisyre og vil holde fasongen bruker vi å sette opp ny time etter 4-7 uker.
Noen herrekunder kommer hver 3 uke for å stusse tuppene slik at de alltid ser fresh og fin ut!

Selv klipper jeg det ca hver 8 uke – hos Nikita i Strandgaten her i Bergen 😉 Vi tar bare tuppene, for jeg sparer også.

Jeg vet det er flere av dere som ikke har klippet dere på over 6 mnd.. Ta en kikk på tuppene, kunne det vært på tide med en frisørtime?
Løft opp tlf og ring  55 36 76 10!
Unn deg også en kur med hodebunnsmassajse og husk å kjøp med deg gode produkter slik at du bevarer hårkvaliteten best mulig.

 

11 kommentarer
  1. Hei Sølvi.
   Har bare et par spørsmål ang Hair Talk Extension. Skal sette på om et par uker.
   1. Røyter det mye? Vil festene syntes, når man setter det opp i strikk?
   2. Hvor lenge holder håret seg pent? Å hvor mange ganger kan man flytte de opp, før det ikke går an å bruke det mer?
   3. Når det skal settes på, skal håret være nyvaska da? Pleier klipp og produkter å følge med i prisen?

  2. Christine: Hei – så kjekt!! Elsker hair talk! 😉

   1- mine røyter ikke og jeg bruker strikk hver dag 😉 Synes ikke – men etter hver som de vokser ut må du hjelpe til med å børste håret over de om de synes.
   2- Bruk produktene som hører til. Slik kan du reklamere på dem om det skulle være noe galt med festene eller håret, (det er det sjelden)
   Mitt hår hadde jeg i 8 mnd – men tror de sier 6 mnd. Kan flyttes opp mange ganger ,men det blir jo slitt det også – så ca 6 mnd er ok .
   3- de vasker håret der med en spesialshampo 🙂 Produkter og klipp kommer an på salongen du har valgt. Bare ring dem på forhånd og spør 😉

  3. Hei Sølvi 🙂 Har lest bloggen din fast i mange år nå tror jeg! Jeg har et par spørsmål til deg. Håret mitt er veldig langt, går litt nedenfor rompa, det lengste faktisk. Jeg har spart lenge, men ser at tuppene er litt hvite og flisete. Problemet er at jeg er virkelig livredd frisører. Hadde eg skikkelig uheldig møte med en frisør og etter det har jeg fått helt skrekken. Jeg er flink til å passe på det, sover med flette, børster med tangle teezer, kurer det annenhver gang jeg dusjer osv. Men det begynner å bli slitt.. Bor i Bergen, så vurderer rett og slett å bestille time hos deg, fordi føler du “forstår” problemet mitt :p Hvor mye koster det for klipp? Fattig student vet du..

  4. Bra innlegg 😉 Jeg har fått beskjed om at jeg burde klippe meg ca. hver 3 mnd., så pleier å holde meg til det. Jeg klarer ikke gå med slitt hår, syns det er såå stygt!

  5. Hei.
   Jeg går til deg å klipper meg, men sist jeg var der fikk jeg ingen ny time da du ikke hadde satt opp timer for 2013 enda. Du sa du skulle ringe, men har ikke hørt noe enda. Ville gjerne få bestilt ny time 🙂

  6. Jeg synes ikke sjampo og balsam fra frisør salong fungerer noe bedre enn en til 20 kr på rema. Ser aldri noe forskjell, og sparer mye penger på å kjøpe den på Rema. Og i tillegg er jeg frisørlærling, og der er kun ei på jobben som kjøper sjampo og balsam i salongen :p

  7. Navn: Oj! Så det er ok at kundene som farger håret for tusenvis av kroner går & kjøper seg en billigshampo som vasker ut fargen? 😉
   Etter min mening er kundeveiledning og anbefaling av riktige produkter en del av frisørfarget og det å være en god frisør. Kunden kan selv bestemme om de vil handle eller ikke, men en frisør skal vite innhold i både butikk vs salongprodukter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg