Derfor mister du hår!

Mister du hår kan det ha en helt naturlig forklaring- ikke få panikk!
Vi mister i perioder mer hår enn normalt, men foregår dette over lengre tid kan du likevel ta deg en tur til lege  – eller frisør for å få en vurdering av problemet.
Noe du kan sjekke selv er dette:
– Har du et normalt kosthold hvor du får i deg nok og riktig næring? Har du gått på en streng diett eller spiseforstyrrelser kan dette være årsaken.
– Mye stress kan gjøre at du mister mer hår enn normalt.  Prøv å roe ned, få nok søvn og riktig næring.
– Har du vært syk  eller går på medisiner?

Det finnes shampoer og tabletter du kan ta for å fremme hårveksten. Men, det viktigste er å sjekke punktene ovenfor og gjøre noe med det om det er noe som er i ubalanse..
redken-intra-force-hair-advance-10x6--10x6mlkérastase-spe-bain-prevention--250-mlredken-intra-force-toner-natural-hair--245ml
Massere hodebunnen når du bruker produkter som dette – det får i gang blodsirkulasjonen og næringen kommer fortere til hårsekkene.
HER finner du produkter mot hårtap

annonsebasert

2 kommentarer
    1. Så fint innlegg 😉 Håret mitt har heldigvis blitt bedre. Hadde en periode der håret mitt var helt gruuusomt. Det ble tørt, porøst og jeg røyta masse. Men det var pga sykdom da. Men takk for for at jeg har fått tilbake håret mitt nå, hehe. Har kura det masse med hårkuren du anbefalte også – jeg eeeelsker den!!<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg