EXTENSIONS

tenker du på å investere i extensions i 2013? Leser mye, hørt mye men vet ikke hvilket merke du skal velge? Her er noen tips:

– Kvalitet koster og du får ofte det du betaler for. Extensions som er ufattelig billig er ofte også ufattelig dårlig. Gjør dette i en frisørsalong hvor frisørene har erfaring med håret og ikke minst, påsetting av det.
– Det finnes flere metoder og det er forskjellig hva folk foretrekker. Selv bruker jeg tape systemet til hair talk og har gjort det i over 2 år! Er veldig fornøyd og kommer ikke til å skifte med det første 😉
Tape systemet til hair talk er unikt noe annet jeg har prøvd. Remsene er tynne og lette og merkes ikke i hår eller hodebunn.

Prisen kan variere med ca 6000 kr for en full extensions – 4 pakker. Det vil selvsagt bli mer om du har tykkere hår, eller du har en markert, kort frisyre 😉 Da må det nok litt mer hår i for å fylle ut.
Du kan ta kontakt med en hair talk salong for pris.
HER finner du salongene som har dette systemet.

Les mer om hair talk på www.ruhs.no eller ta kontakt med en av salongene;) Håret mitt vokser fint selv om jeg bruker dette systemet og jeg synes ikke det sliter noe på mitt eget hår eller hodebunn.

annonsebasert

  1. Hei Sølvi! Gikk inn å leste litt om Hair talk sine extensions, og leste at en må inn igjen etter 6-8 uker for “vedlikehold”. Hva koster det? 🙂

  2. Hei Sølvi! Gikk inn å leste om det. Stod at en måtte inn igjen etter 6-8 uker for å “vedlikeholde”. Hva koster det? 🙂

  3. Har du hørt noe om cosmobeauty sitt nye extensionhår? De sier at de er mye bedre enn hendrix og hairtalk? Hmm

  4. Hei!
   Jeg tok selv ut mine tape extensions fra locksandbonds igår, og resultatet ble helt fryktelig. Fikk lett av håret, men tapen ble sittende igjen i håret. Jeg brukte hårfjerningsolje og prøvde å dra ut tapen, men til ingen nytte. Til slutt tok jeg rettetanga og varmet opp tapen, og dro dem ut med kam. Det skulle jeg aldri ha gjort..
   Nå er håret mitt utrolig seigt og klissete, det føles ut som jeg har masse tjukk voks i det. Jeg kan fint greie gjennom det med kam, men det er skikkelig seigt. Jeg har spurt frisøren min som satt dette på, og hun sa at det var ingen ting å gjøre!
   Jeg har nå lett over alt på nett, men finner ingen svar der heller. Håper du vet hva jeg kan gjøre!
   Hilsen frustrert gravid

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg