FYLDIGE BRYN!


Synes du det er vanskelig å fikse brynene selv? Da bør du ta turen innom en hudpleie – eller frisørsalong. De hjelper deg med å finne fasong og farge dem.
Så kan du vedlikeholde selv ved å fylle i farge med en brynspenn eller pudder. Mener at MAC snart kommer med ny kolleksjon hvor bryn er i fokus – eller så kan jeg anbefale denne geniale saken   fra glo minerals.
Her er bilder fra catwalk-trendene 2013.

annonsebasert

foto: http://www.harpersbazaar.com

    1. Det ser jo så merkelig… Kunne aldri tenkt meg å gå med så fyldige bryn! Nesten alle var alt for kjukk :/

    2. Hei! Har lenge hatt lyst på extention til håret mitt, noe med ordentlig kvalitet som ser naturlig ut. Forrige (og første) gang jeg kjøpte var håret i så dårlig kvalitet at det ble sjelden brukt. Det var clip-on, og betalte rundt 1000kr for det. Hadde planer on keratin denne gangen, men så lese jeg om tape-extention, og lurer på å prøve ut det isteden. Skal til usa i februar, så tenkte å gjøre det der forhåpentligvis litt billigere 😉 Har du som frisør noe tips/anbefalinger til hva slags extention jeg burde velge? Og om det er ok å bare satse på at frisørene der gjør en god nok jobb? Vil ha langt, tjukt hår- som de fleste drømmer om, hehe ;p

    3. hei:) jeg lurer på hva du synes om paul mitchell produktene,spessielt den sorte serien som heter awapuhi. har du bra erfaring med de?:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg