SPØRSMÅLSRUNDE


Modell: Martine Follesø
Foto: Hanne C Olsen
Hår, makeup  & styling: Sølvi Bjørnevoll

Her kommer noen av spm deres fra kommentarfeltet denne mnd.

Jeg har et spørsmål (du får sikkert hundrevis daglig, men jeg prøver likevel). Jeg har normalt ikke problemer med håret mitt, men nå som kroppen min ikke er helt i form (har kronisk utmattelsessyndrom) så har håret mitt gradvis blitt verre og verre. Jeg røyter MASSE (!), og det ser også fett ut (har det aldri slik til vanlig), det er tørt og jeg får lett floker (har normalt veldig glatt hår). I forhold til blodprøvene mine så mangler jeg ingen stoffer. Jeg dusjer kanskje 2 ganger i uka (klarer ikke mer), prøver å kure det når jeg klarer. Jeg tar spirulina og chlorella daglig, det gir jo endel vitaminer etc. Er det noe jeg kan gjøre for å bedre “hårsituasjonen” min? Setter pris på svar!
Hei!
Du kan prøve MM kollagen som skal ha dokumentert effekt på hårvekst og hud! Fås kjøpt i frisør og hudpleiesalonger. – Evt den nye serien som heter Nioxin. Shampo, balsam og kur.

Jeg har sinnsykt lyst på langt hår, men jeg er ikke spessielt tolmodig. Håret mitt vokser desverre ganske sakte, men jeg lurte på om du hadde noen gode tips som kan få hår til å vokse fortere? Jeg har hørt at det skal hjelpe å stå på hodet, spise mer b-vitaminer, fast-shampoo osv, men er dette virkelig ting som hjelper?
Hehe, tror ikke det å stå på hode gjør noe særlig nytte. Men, ja- et sunt kosthold er viktig. Det finnes ikke noe snarvei – da hadde nok flere hatt langt hår og ikke extensions;)
Spise sunt, pleie håret godt, besøke frisøren med jevne mellomrom, mm kollagen kan hjelpe, FAST shampo & balsam.

Jeg skulle ta etterveksten hjemme idag med lyse striper..og er VELDIG lys i hodebunnen. Hvor lenge bør jeg vente med å stripe det på nytt? Håret mitt er veldig tørt så det å stripe lengdene i samme farge er uaktuelt- kan det være en ide å stripe hele håret mørkere? Sliter mørke striper på håret?
ÆÆÆÆÆ!!! Gå til frisøren 😉 Dette er vanskelig å fikse opp i , selv med lang erfaring. En flekket, ujevn farge er ikke særlig pent..
Anbefaler deg å ta turen innom en salong – så gir de deg råd;)

Jeg skal kjøpe en krølltang men er usikker på hvilken jeg bør kjøpe. Jeg ønsker ikke såkalte “skrutrekkere” men litt store “hollywood krøller” trenger kanskje en krølltang som er litt tyggere enn MAST sin da?
MAST sin er veldig fin – eller et stylingjern fra GHD. -Med den kan du krølle, glatte, bølge osv.

Hvor får du kjøpt bølgetang fra gorgeous? og hvor mye koster den?
HER på makestyle.no

Jeg har veldig tynt hår naturlig, noe som jeg syns er litt slitsomt. Så er det noe jeg kunne gjort for å fått tykkere og lengre hår? Har hørt om fast-shampoo og lurer på om det kunne har virket? 🙂
Ja, Fast skal virke – og kjenner flere som bruker den serien for å få håret til å¨vokse fortere. Men, du må følge bruksanvisning nøye.
MM kollagen, sunt kosthold – nioxin som er en ny hårserie (Nikita selger den) massere hodebunnen når du vasker håret, gi det pleie og næring. 

  1. Hei!
   Jeg har langt, litt tynt hår, som jeg vurderer å farge/stripe, vil gjerne lage litt fargespill…
   Siden jeg aldri har farget/stripet det før, lurer jeg på ca hvor mye jeg må belage meg på i pris..? 😉
   Håper på svar! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg