1. Hei!
   Jeg har egentlig bare et spørsmål angående hår som jeg lurte på om du kunne svare på!
   Jeg har sinnsykt lyst på langt hår, men jeg er ikke spessielt tolmodig. Håret mitt vokser desverre ganske sakte, men jeg lurte på om du hadde noen gode tips som kan få hår til å vokse fortere? Jeg har hørt at det skal hjelpe å stå på hodet, spise mer b-vitaminer, fast-shampoo osv, men er dette virkelig ting som hjelper?
   Håper virkelig du kan svare så snart som mulig:-)

  2. Fletter er noe av det fineste jeg vet<3 Forresten.. Jeg har et spørsmål (du får sikkert hundrevis daglig, men jeg prøver likevel). Jeg har normalt ikke problemer med håret mitt, men nå som kroppen min ikke er helt i form (har kronisk utmattelsessyndrom) så har håret mitt gradvis blitt verre og verre. Jeg røyter MASSE (!), og det ser også fett ut (har det aldri slik til vanlig), det er tørt og jeg får lett floker (har normalt veldig glatt hår). I forhold til blodprøvene mine så mangler jeg ingen stoffer. Jeg dusjer kanskje 2 ganger i uka (klarer ikke mer), prøver å kure det når jeg klarer. Jeg tar spirulina og chlorella daglig, det gir jo endel vitaminer etc. Er det noe jeg kan gjøre for å bedre "hårsituasjonen" min? Setter pris på svar!

  3. Fine bilder og frisyrer!
   Kan du lage en video/inlegg med tips for kort, fint hår?
   Det har nemlig jeg, og det er utrolig vanskelig å få som jeg vil ha det! Er flatt og skillingen gir for mye volym i den ene siden av håret osv.. vil helst ikke vaske håret hver dag, da jeg vet det ikke er bra for håret, men det er så vanskelig å style, når det ikke er nyvaska!
   Plis hjelp! hadde satt stor pris på det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg