JULEGAVETIPS

Flere som er stresset over at julen er rett rundt hjørnet og en ikke har oversikt over hvor mange tantebarn en skal kjøpe gave til i år?
😉
Luksusproblem, jeg vet.. Men, her er i hvertfall noen tips til dere som ikke vet hva en skal kjøpe til veninnen, mor eller seg selv!

En hudpleie serie som ikke inneholder parabener, allergifremkallende stoffer, formaldehydfrigivende stoffer (konserverinsstoffer), allergifremkallende parfymestoffer og mineralske oljer. Alle produktene i serien er vitenskapelig dokumentert og bevist collagenoppbyggende effektive.

Produktene er svært reparerende og særlig egnet som supplerende pleie til hudproblemer og hudsykdommer.

Beautè Pacifique kalles den reneste serien som noen gang er laget, fylt med ingredienser som hjelper huden å foryngre seg og forebygger aldring i huden.
Produktene finner du HER


Denne ønsket jeg meg – Fjerner skånsomt og effektivt øye make-up og vannfast mascara, uten å irritere de sarte øyeomgivelsene. Bruk en bomullpad til hvert øye og avtørk deretter med nedadgående bevegelser.  HER finner du den.


Favoritt concealer – har snart brukt opp min forrige og livredd for å gå tom, hehe..
HER finnder du den – finnes i flere farger, jeg bruker golden.


Få orden på makeupen – denne gleder jeg meg til å bruke!! Skal vise dere 😉
Her finner du flere varianter .


Lekker ny sminkeveske – perfekt!!
Du finner den i flere farger HER


Tøff veske til mobilen .. OG du får plass til en leppestift i den også 😉 HER


Og – Ny veske til ipaden.
Kjempefin og virker som om den tåler å bli med på tur her og der.. HER finner du den

annonse

    1. Hei søta! 🙂
      Takk for alltid flotte tips! Ivrig tilhenger av deg! Men jeg har et spørsmål. Mulig dette har blitt spurt om tidligere, har sett etter om du har svart på det før hvertfall, men fant ikke no. Vet du om Blush.no selger ordentlig varer? Var kunde på blivakker.no før. helt til jeg fant ut at mye av varene deres er falske. Og jeg orker ikke tanken på å gå i samme fella igjen. Skulle jo selvfølgelig gått i butikken og handlet ordentlig varer der, men når man bor så langt unna fancye butikker som selger mac osv, blir det ofte kinkig. Da er det enklest å handle over nett. Derfor stiller jeg spørsmålet til deg, da du har god greie på sminke og hår. 🙂 På forhånd takk! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg