FINE JULEGAVER


Gjør unna julehandelen HER på beautykick.no
alterna-bamboo-style-dry-shampoo--150-ml
Favoritt: Tørrshampo fra bamboo! Absorberer olje og stylingrester fra hodebunnen. Forlenger holdbarheten av din fønstyling.

Håret føles rent, lukter godt med gjenopprettet fylde og volum.
HER finner du den.

annonse

3 kommentarer
  1. Hei! Vet du hvor man kan få tak i slike koster man bruker til å farge blant annet ettervekst med? Liker ikke de små kostene som følger med i hårfargepakningene man får kjøpt.

  2. hei, jeg har et spørsmål! håret mitt tar ikke til seg farge, hva skal jeg fjøre? jeg bruker å farge håret mitt svart, men etter bare noen vask er håret nesten min naturlige farge, spesielt i hodebunnen. bruker hjemmefarging. har du noen tips? 🙂

  3. Hei! Har ødelagt håret mitt etter misslykking av hårfarging hos frisør. Jeg gikk ifra mørkebrunt og ville ha det blondt og ble sendt ut med en helt forferdelig gullerot farge på håret! Ble så lei meg att jeg kjøpte tre bokser med bleking som jeg fikset hjemme. Da så håre litt mer ok ut, nok til at jeg gikk med det en stund. Så farget jeg det hos frisør helt blondt til slutt og klippet av alt som var slitt. Jeg går til friøsr for å farge bare etterveksten slik at ikke lengden skal bli mer slitt og bruker å stritte håret mitt av og til ca. 1 gang i uka, men bruker alltid beskyttelses spray. Men selv om det, så får jeg VELDIG slitt hår på den ene side av hodet. Bare den ene siden, og egentlig bare ett punkt der det er oppklippt. Kurer håret en gang i uka og bruker shampo og balsam anbefalt ifra frisør. Har du noen andre tips?
   Også lurer jeg på om du vet sånn ca hvilke farger/ fargetoner du har i håret på det bilde til venstre i kolonnen. Elsker den fargen & vil gjerne ha den 🙂
   Liker bloggen din, får kjempe masse hjelp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg