Wahwah skin trim studio

Tips til alle dere som ikke vet hva dere skal kjøpe til søster, mor, tante eller veninna- Gavekort på wahwah skin trim studio!
Her kan de velge blant fantastiske behandlinger eller produkter!

Mine favoritter: ALT som har med massasje å gjøre 😉
Back to the future
Er huden din blitt tørr og ?oppildnet? etter mange timer foran dataskjermen? Back to the future fjerner stressymtomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper ?dataslitasjen? som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert.
Tid: ca. 60 min.
New Woman (under 45)
Skulle du ønske du kunne viske ut sporene etter alder og år? New woman er en av våre mest effektive behandlinger til oppstramming og foryngelse av huden. Den gjenskaper mye av spensten i muskulaturen og hudvevet i ansiktet. Behandlingen tilfører rikelig med sunne antioxidanter og gir en meget god forebyggende effekt mot aldring, redusert elastisitet og manglende spenst i huden.
Tid: 60 min.
Kur på 4 behandlinger 
Wahwah flower power
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle.
Tid: 60 min.

 


Du kan faktisk bestille gavekortet på NETT HER

annonse

5 kommentarer

Siste innlegg