ANBEFALES!

En full spabehandling på wahwah skin trim studio! Helt ubeskrivelig deilig!! Først  – et varmt bad med deilige dufter og roseblader.
Deretter kroppspeeling, pakket inn i maske, ansiktsbehandling og full kroppsmassasje!
Helt fantastisk! Er så avslappet og salig i kroppen nå, hehe..

Vet du ikke hva mor, søster, tante eller veninne skal få til jul? Gavekort på wahwah skin trim stuido!!
Da kan de selv velge hva de vil gjøre – og dette er noe alle trenger innimellom!

Du kan også stikke innom wahwah selv og bli medlem. Tar du denne behandlingen (Mermaid) nå, så FÅR du gratis ansiktsbehandling i januar!
YEY!!!
Her er Wahwahs egen beskrivelse av behandlingen.
Wahwah mermaid
Mermaid starter med et deilig, avslappende terapeutisk bad. Hele kroppen blir renset og myket opp med salt, mineraler, aromatiske oljer og masserende vannjetstråler. Etter en liten pause med enkel servering er du klar for Nybakt: med fruktskrubb fjerner vi døde hudceller, fornyer huden og tilførerer fukt og mineraler, så huden får en ny, glatt og ren overflate. Behandlingen fortsetter med en varm, avslappende fuktighetsinnpakning av hele kroppen. Den neste timen er viet Flower power, en forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. Behandlingen avsluttes med en behagelig, dyp og kraftfull kroppsmassasje som løser opp stive og ømme muskler. Mermaid er fri flyt for kropp og sjel!
 


Forfriskninger – jordbær i november, jatakk!!

Så fint!!

Benedikte på wahwah er så flink med massasjen!! Kjente det løsnet noen knuter der, ja!


Jeg sovnet 2 ganger.. og huden min er fantastisk myk nå!

Dette har vært en drømmedag 😉 !!  Nå venter jeg bare på jentene før helgen starter !! Woho– jeg går inn i min siste helg i tyveårene..
ÆÆÆÆÆ!!

annonse

Siste innlegg