1. Hei! Kunne du ha tipset om noen gode varmebeskyttende produkter? Jeg retter ikke håret så ofte, men bruker veldig mye krølltang, så gjerne noe med litt hold i!

  2. Hei! Jeg kunne gjerne trengt litt råd 🙂 Jeg er naturlig blond, men for noen år siden farget jeg det mørkt brunt. Jeg har jevnlig farget det mørkt igjen. Nå har jeg ikke farget det på en stund fordi jeg ønsker en lys brun/ mørk blond farge som er kald. Jeg tok en minicolor hos frisøren, så nå har jeg en lys brun farge. Men jeg har et problem! Fargen er veldig varm, selv om jeg ba frisøren om en kald farge uten rødlig skjær. Jeg har kjøpt en lillashampo som jeg har brukt i to uker, men føler ikke at det har hjulpet. Vet du hva jeg kan gjøre for å oppnå “drømmefargen min”? Drømmefargen er som sagt en lys brun/ mørk blond som er kald, uten noe som helst rødskjær.
   Jeg farget også øyenbrynene mine hos frisøren. Det ble svarte! Vet du om fargen blir mindre svart etterhvert? Håper du kan hjelpe meg 🙂 Svar gjerne på mail!
   – Oda

  3. Hei Zølvi! Har nettopp oppdaget hår-videoene dine på youtube, og de er bare HELT fantastiske!! Har sett gjennom alle videone, og er så klar for å gjøre noe nytt til både hverdag og fest. TAKK for at du legger ut dine tips og fremgangsmåter. STOR KLEM!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg