Tid for hårband!


Tidlig morgen på deg også? Her må jeg opp midt på natta (føles det som av og til i hvertfall).. Det er mørkt, kaldt og kikker jeg ut vinduet ser jeg at det regner… Ikke nedover, men sidelengs!!
30 min på å dusje, spise, kle meg

, pakke treningsbag, sminke meg og fikse hår.
Hvordan få tid til alt og fremdeles se presentabel ut på jobb?
– En god klipp og farge gjør mye med håret. Da kan det faktisk bare henge rett ned og se bra ut ;)!
– Regelmessig hudpleie gjør underverker og du slipper mye makeup! – Concealer under øyner, frisk rouge i kinn og mascara holder på en hverdag. `Har du 2 min extra? – Legg på en øyenskygge i komplimentærfargene dine. Mine øyner er blå og jeg bruker mye kobber/oransjefarger.
– Saltvannsspray kan redde en dårlig hårdag. Spray ved røttene og gjerne i lengder om du ønsker en rufset look. Klem opp fall og volum!
– Hårband… Lifesaver! Bruk som hårstrikk, tvinne håret rundt, bruk det til å holde håret på plass, i en flette…
– Hestehale når alt annet ikke fungerer 😉

6 kommentarer
  1. Syns det er utrolig bra at ennå du har dårlig tid og kun 30min på deg, så klarer du å lage et blogg innlegg.. Ikke værst..!
   Jeg leverte ungen i bh uten at jeg hadde fått på meg normale klær engang.
   Altfor mørkt og altfor trøtt. 😉

  2. Hei!
   Eg har bare et lite spørsmål som eg håpet at du kunnet ha svart på. Før farget eg alltid øyenbyna mine med kolokrem som du får kjøpt på Cubus, H&M osv. Men sist gang eg skulle freshe opp bryna mine reagerte jeg kraftig på fargingen. Jeg blei rød, og området rundt øyenbryna hovnet opp. Jeg så rett og slett ikke ut!! Derfor lurer jeg på om jeg aldri kan farge øyenbryna mine igjen, eller er det muligt at jeg bare er allergisk mot det produktet?? Anbefaler du meg å farge de hos frisør? Jeg har aldri farget håret før, men har lust til å teste det ut, men er det fare for at eg ikkje tåler det?? Siden jeg ikke tåler kolokrem??
   Setter pris på en tilbakemelding!!
   Helsing ein som er blitt litt skremt av farging!! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg