Min hårfarge!


Jeg får en del mail daglig om hvilke farger jeg bruker og hvordan. -Så her kommer innlegget jeg har lovet så lenge.. 😉

WELLA: Du finner fargene hos frisør. Så vil jeg si før dere sier til frisøren deres at du SKAL ha en slik farge: Det kommer helt an på utg.punktet du har. Jeg er en naturlig 8`er med ask og hadde lyse striper i lengdene i utg.punktet.
Farger bunnen med en 6`er . Bruker en Ct i lengdene , eller den nye illumina eller en sjelden gang, cf. Jeg bruker alt fra 9/36 9/38 10/16  – Litt kaldt, men eksprementerer også med varme nyanser.
Farger det meste under i en 7`er slik at er mørkere under enn over – men mine extensions er mørke til crest og så er det både lyse og mørke i indre området. (Hair talk)
Alt fra 6-7-8 og 9 i lengder og spisser. Dette ble ikke gjort på en behandling 😉

For å vedlikeholde fargen bruker jeg CF som jeg har kjøpt med fra frisørsalongen, fargebevarende shampo , balsam og kur er et must. Det finnes kurer med fargepigmenter i for å holde fargen kald – samt shampoer med blå eller lilla pigmenter. Bruk lilla om du har gulskjær og blå om det er oransje du vil nøyrtralisere. Jeg liker veldig godt wella sin nye sølvshampo!

Jeg vurderer også å bli litt mørkere til høsten.. Da tar jeg en ct .. hm… kanskje en 6/7 med 7/3 eller 7/71 og trekker den ned fra min ettervekst i en `6`er og nedover. Mest i ytre, men også litt i indre.

7 kommentarer

Siste innlegg