HELGENS HÅRTIPS!


Her blåser min vakre modell Elisabeth helgen i gang 😉

Tenkte jeg kunne tipse dere om hvordan dere kan gjøre håret best mulig om dere er på sparebluss!

Invester i en god shampo, balsam og kur. Rimelige alternativer er Joico, Loreal (1/2 liter flaske), Tigi sine store flasker (399) for både shampo og balsam. Produktene fra salong er konsentrerte og inneholder svært lite vann. Det betyr at du får mye mer for pengene enn i en utvannet butikkshampo. Bruk lite av produktene fra salong, så har du dem lenge.

Besøk en frisørskole eller hudpleieskole for å klippe, stripe, farge, eller pleie håret /huden. Her finner du rimelige behandlinger og flinke elever. Det tar gjerne litt lenger tid enn vanlig, men det er jo bare deilig!
Flere salonger har også flinke lærlinger som gjør det litt rimeligere. Men, en lærling og elever på skole er fremdeles i en læresituasjon. Det er lov å feile. HER har elevene i Bergen en facebookgruppe hvor du kan få gratis behandling – være modell!

Farger du håret og ikke vil gjøre det så ofte? Ta striper. Da har du din egen farge innimellom som gjør at etterveksten ikke blir fult så synlig (motorvei). Eller, finn en farge som ligger nær din egen. Ombre-trenden er også ganske praktisk om du er mørk naturlig.

Gratis hårbehandling? Vær modell! Det finnes flere gode facebooksider – og min her hvor jeg trenger hårmodeller til div fotoshooter og prosjekter.

Pleie håret godt mellom frisørbesøkene. Det gjør frisørens jobb lettere med tanke på farging/stripning ,og du kan gå lenger uten å klippe deg. Bruk alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy.

En jente som styler håret mye trenger litt stash. Her er det jeg tror du trenger til stylingen: Varmebeskyttelse,
saltvannsspray eller skum for å få hold og volum og hårspray. For de som ønsker noe ekstra:
Shinespray, serum til tuppene, fønkrem.

Håndkletørk håret fgodt ør du fordeler hårkuren i. Den vil trekke bedre inn og du får mer ut av hjemmekuren!

– Les min private blogg her : http://www.zolvi.blogg.no

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg