SLIK HOLDER HÅRFARGEN BEDRE!

Grunnen til at du mister farge kan være mange.
Sol, varme, at håret er kjemisk behandlet fra før, at du bruker feil produkter i forhold til fargen, forurensing, osv..
Det du kan gjøre for at håret skal beholde den fine fargen lengre er:
– Bruke riktige produkter til din hårfarge. Shampo, balsam og kur for farget hår. Det finnes blå/lilla/sølvshampoer som skal redusere gule/oransje pigmenter i et lyst hår og dette kan være svært effektivt om du ønsker en kald, lys farge. Det fungerer ikke på en brunette som vil bli lys. Du må lysne håret først.
– Color fresh fra wella er en glansvask, en adderende farge som setter seg i skjellaget. Denne glansvasken fyller på med fargepigmenter slik at den holder seg fresh lengre. Perfekt til rød og brunfarger som fort blir matt og livløs. Denne finnes i mange nyanser og dybder, så her kan du nok finne en som passer deg perfekt!
Den fungerer best på et kjemisk behandlet hår fordi her vil skjellaget trekke til seg pigmentene lettere enn et som ikke er åpent.
En glansvask vaskes ut etter hvert, – altså , det du kjøper på butikken som står glansvask på , men som gir deg ettervekst og aldri vaskes ut er ingen glansvask/adderende farge.
– Kure håret jevnlig for å lukke skjellaget. Det lukker fargen inne slik at den holder lengre.
– Føne fremfor retting av hår og bruk alltid varmebeskyttelse, evt en pleiende krem eller olje etterpå for å pleie og beskytte.
– Det finnes fargekurer med pigmenter i . Revlon har noen veldig fine (salong).
– Og så kan fargen freshes opp hos frisør med en glansvask, minicolor eller GLOSSING! Her blander vi farge, kur og vannstoff slik at fargen gir max pleie + at du får en fantastisk glans(ILLUMINA)

Jentene på Norsk frisørskole i Bergen starter med kundedager 5 oktober.
Ring 55310223 for å bestille time. – De trenger også modeller til eksamen i desember! (gratis)

8 kommentarer
  1. Hei!
   Du kommer med masse nyttig – liker det! 🙂 Men noen ganger veldig mye om hvorda man får krøller, så hva med å ha noen innlegg som innebærer et allerede krøllete hår?
   Og litt om hvordan man retter håret ved hjelp av føner og børste. Jeg er litt tiltaksløs og får aldri ut fingeren og kjøper rettetang, men har en skikkelig hårføner og da er det sannsynligvis lettere å skaffe seg en børste. Anbefalinger? 🙂

  2. Jeg har hørt at olje ikke er bra for farget hår siden fargen detter av fortere. Og det leste jeg faktisk på kvinnguiden :S Kan du plis forklare det?

  3. Hei!
   Jeg har merket at du aldri anbefaler Goldwell på bloggen din. Er det et merke du ikke anbefaler, eller er det helt tilfeldig? Jeg har iallefall mange produkter fra Goldwell, og jeg synes de er helt supre! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg